Fotbal International

Posibil meci intre castigatoarea Copei America si campioana de la EURO

Castigatoarele celor doua competitii  de top din fotbalul latino american si respectiv european s-ar putea infrunta intr-un duel similar cu cel din Cupa Intercontinentala pana la aparitia Campionatului Mondial al Cluburilor.

Pana acum castigatoarele Copei America si Campionatului European se intalneau doar la Cupa Confederatiilor, competitie care precede la un an distanta orice editie de Cupa Mondiala.

Presedintele CONMEBOL, echivalentul UEFA din America de Sud, a lansat insa provocarea pentru sefii fotbalului de pe Batranul Continent.

”Am facut o provocare catre UEFA. Sa aducem fata in fata castigatoarele Euro si Copa America Centenario. Acum asteptam raspunsul. Cei de la UEFA analizeaza oferta noastra”, a anuntat Alejandro Dominguez, sambata, intr-o conferinta de presa inaintea finalelor de la Copa America.

Argentina si Chile vor disputa duminica noapte finala editiei centenare a Copei America intr-o reedidatare al ultimului act din 2015. Pana atunci pentru locul trei se lupta SUA si Columbia.



Posibil meci intre castigatoarea Copei America si campioana de la EURO