Fotbal International

Argentina zdrobeste SUA si ajunge in finala Copei America. Messi, nou record la nationala

Pentru al treilea an consecutiv Argentina va disputa o finala de turneu major, dupa Cupa Mondiala pierduta in fata Germaniei (2014) si Copa America cedata la loviturile de departajare in fata celor din Chile (2015).

"Sa jucam aceasta finala cu gandul ca este un meci oarecare, nu o finala", a spus Lionel Messi dupa meciul castigat contra Statelor Unite.

O victorie categorica obtinuta de Argentina, cu 4-0, in fata a 70.858 de suporteri pe NRG Stadium din Houston, Texas.

Messi a devenit cel mai bun marcator al Argentinei din toate timpurile, cu 55 de goluri, unul mai mult decat Gabriel Omar Batistuta.

Messi a marcat un gol superb din lovitura libera, cu un stang care s-a dus la vinclu, si a oferit alte doua pase de gol pentru reusitele lui Ezequiel Lavezzi si Gonzalo Higuain. Acesta din urma a reusit o dubla.

Victoria Argentinei si calificarea in finala Copei America a fost umbrita de accidentarea urata suferita de Lavezzi. Acesta a cazut rau pe spate peste zidul de reclame de la marginea terenului si a ramas minute bune imobilizat. In cele din urma s-a ridicat si a fost transportat la spital.

Argentina va intalni in finala pe invingatoarea dintre Columbia si Chile. Aceasta din urma a zdrobit Mexic in sferturi, cu 7-0.

[news-119870]



Argentina zdrobeste SUA si ajunge in finala Copei America. Messi, nou record la nationala