Echipa Nationala

Romania strange randurile in vederea meciului cu Grecia

Victor Piturca suna adunarea tricolorilor pentru meciul cu Grecia din debutul preliminariilor Campionatului European din 2016.

Echipa nationala a Romaniei se va reuni, luni, la ora 13.00, la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia, in vederea pregatirii partidei cu Grecia, din 7 septembrie, din preliminariile Euro-2016, informeaza frf.ro.

Selectionerul Victor Piturca va sustine o conferinta de presa, la CNT Mogosoaia, la ora 12.30, iar antrenamentul de la ora 18.00, programat tot la Mogosoaia, va fi deschis in intregime reprezentantilor mass-media.

"Stranierii" vor fi anuntati, vineri, urmand ca numele jucatorilor convocati din campionatul intern sa fie dezvaluite duminica.

Delegatia Romaniei va pleca de pe Aeroportul Otopeni la 5 septembrie, ora 17.30, urmand sa ajunga la Atena la ora 19.10.

Antrenamentul oficial al Romaniei va avea loc in 6 septembrie, de la ora 11.30, pe arena Karaiskakis, acesta urmand a fi deschis presei pentru primele 15 minute. La finalul sedintei de pregatire este organizata o conferinta de presa la care vor participa selectionerul Victor Piturca si capitanul echipei nationale.



Romania strange randurile in vederea meciului cu Grecia