Echipa Nationala

Romania - Olanda, LIVE de la ora 21:00. Echipele de start oficiale

Romania - Olanda, meciul echipei nationale din preliminariile pentru Copa Mondiala din 2014, este LIVE pe Onlinesport.ro de la ora 21:00. In aceasta pagina gasiti cele mai noi informatii pana la startul meciului.

Echipa de start a Romaniei: Tatarusanu - Tamas, Chiriches, Goian, Rat - Bourceanu, Pintilii - Torje, Grozav, Stancu - Marica.

Echipa de start a Olandei:  Stekelenburg; Van Rhijn, Heitinga, Vlaar, Martins Indi; De Jong, Van der Vaart, Strootman; Narsingh, Van Persie, Lens.

20:00 - Mutu a scris pe Facebook dupa ce a urmarit la tv o emisiune in care era prezentata drama lui Toni Dobos. "Ce am vazut acum (...) m-a socat si ma face sa ma gandesc profund la ce ar inseamna viata fara amintiri?! Sincer, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce momente trece o persoana aflata in acesta situatie... ma refer la emisiunea despre Toni Dobos! De aceea m-am gandit sa-i scriu lui Toni si sa-i transmit bafta si tot binele din lume! Felicitari si tot respectul meu Georgianei Dobos care a fost si e alaturi de Toni!", a scris Mutu, conform RealitateaTV.

19:51 - 300 de suporteri ai Universitatii Craiova vor fi prezenti in aceasta seara pe National Arena. "Ne-am luat masuri!", au anuntat reprezentantii Jandarmeriei.

19:23 - Florin Marin a inspectat gazonul pentru a vedea ce fel de crampoane au nevoie jucatorii in aceasta seara.

19:10 - Tricolorii au ajuns la stadion. Jucatorii poarta casti pe urechi si asculta muzica.

18:35 - "Bourceanu este de doua ori peste De Jong! Doar ca olandezul a jucat la City si este la Milan! Pai, Pintilii se poate compara cu De Jong? Al nostru stie si cu mingea, da si goluri! Dar Heitinga cand se poate compara cu Goian?" - Ilie Balaci, la Digi Sport.

18:30 - Tricolorii au parasit baza de pregatire de la Mogosoaia. La ora 19:15 autocarul nationalei va ajunge la National Arena.

18:27 - Victor Piturca a aflat pe surse echipa olandezilor, dar mai are o singura dilema, daca in atacul batavilor se va afla Van Persie sau Huntelaar. Din informatiile aparute in presa olandeza primul este dat ca fiind titular.

18:20 - Pe stadion se fac ultimele repetitii pentru intonarea imnului national.

17:55 - Primii spectatori sunt in preajma stadionului. Portile se deschid in cateva minute!

15:47 - In premiera de la inaugurarea National Arena, scaunele de la zona VIP sunt personalizate si au inscriptionate numele celor care vor sta. In primul rand vor sta Mircea Sandu, Adalbert Kassai, Dumitru Mihalache si Carmen Tocala, plus reprezentantii Federatiei Olandeze. Pe randul doi vor sta fosti internationali printre care Hagi, Popescu, Adrian Ilie si Ovidiu Sabau. Randul trei este al politicienilor, insa aici este inclus si Anghel Iordanescu. "Tata Puiu" va sta alaturi de Gabi Oprea, Victor Ponta si Crin Antonescu. Traian Basescu nu va veni la meci. In schimb, vor fi prezente Gabi Szabo, Camelia Potec si Diana Bulimar, alaturi si de Eduard Novak, campionul nostru la jocurile paralimpice.

15:30 - Bisnitarii sunt prezenti in jurul stadionului. Un bilet la peluza pleaca de la 100 de lei, de cinci ori mai mult decat pretul oficial. La tribuna 1 biletele se dau in jurul sumei de 300 de lei.

15:20 - Suntem aproape de record. FRF a tiparit 54.633 de bilete, din care la casele de la Natonal Arena au mai ramas doar aproximativ 350 la zona VIP. Recordul de asistenta inregistrat la finala Ligii Europa (52.347 spectatori) va cadea, daca bisnitarii vor vinde biletele disponibile pe piata neagra.

15:12 - Cei care vor interpreta diseara "Ciuleandra" si dansul Calusarilor fac o ultima repetitie pe gazon in acest moment.

14:13 - George Florescu, febletea lui Lucescu, este alaturi de tricolori. "Sper sa facem macar un egal! Ne-am mentine astfel în lupta pentru locul 1, în vreme ce o victorie ne-ar asigura practic prezenta la Mondiale. Cred ca le suntem superiori olandezilor la organizarea defensiva, am vazut ca ei au probleme în aparare în ultima vreme. Pe de alta parte, baietii nostri au jucat foarte bine contra Turciei si au aratat siguranta mare pe spate, asa cum s-a întâmplat si la partidele acelea amicale cu Austria si Elvetia, când am fost convocat si eu", as pus Florescu la Digi Sport.

13:00 - Programul Metrorex din aceasta seara a fost prelungit pentru ca cei peste 50 de mii de oameni care vor fi pe stadion sa ajunga mai usor spre propriile locuinte

Echipele probabile:
Romania: Tatarusanu - Tamas, Chiriches, Goian, Rat - Bourceanu, Pintilii - Torje, Grozav, Stancu - Marica.

Olanda: Stekelenburg - Martins Indi, Heitinga, Vlaar, Van Rhijn - Strootman, De Jong - Lens, Van der Vaart, Narsingh - Van Persie;
 



Romania - Olanda, LIVE de la ora 21:00. Echipele de start oficiale