Echipa Nationala

Reactiile tricolorilor dupa 1-1 cu Finlanda. Optimism la unison inaintea meciului cu Feroe

Jucatorii nationalei Romaniei s-au declarat dezamagiti ca n-au invins Finlanda, dar in acelasi timp usurati dupa salvarea remizei in prelungiri, punct care ne lasa la mana noastra inaintea meciului cu Feroe din ultima etapa.

“Trebuie sa luam partea plina a paharului. Am luat un punct si ramanem in cartile calificarii. Meritam o victorie si ne pare rau ca nu am satisfacut fanii. Oamenii platesc banii pe bilet si au tot dreptul sa ne critice, dar noi vrem sa ne facem treaba cat mai bine”, a spus Ovidiu Hoban, marcatorul primului gol al Romaniei in patru meciuri.

“Am avut o prima repriza foarte reusita. Ne-a lipsit doar golul, a fost bara, au fost interventii miraculoase. In repriza a doua ne-am expus si puteau inscrie de mai multe ori. Meritam un egal pentru a ramane la mana noastra. Am incercat sa ramanem pozitivi si credeam in acel gol care refuza sa vina. A venit foarte tarziu si sunt convins ca inscriam inca o data. Am acuzat socul incasarii golului si am avut 7-8 minute de debusolare”, a spus si Claudiu Keseru.

“Meritam sa castigam categoric dupa ocaziile ratate. In final s-a intors norocul putin cu fata la noi si am reusit sa marcam, un gol care ne pastreaza cu sanse la calificare”, a spus si Gabriel Torje.

“Am facut o prima repriza foarte buna si am avut ghinion. Am fost neatenti in repriza a doua si acel gol ne-a costat, dar suntem bucurosi ca am marcat si am revenit in cartile calificarii. Am tot sperat pana la final ca vom inscrie si ne bucuram ca am facut-o. A fost un moment cand nu ne-a mai mers jocul asa cum ne doream, iar golul lor ne-a demoralizat. E clar ca trebuie sa mergem acolo, sa nu-i tratam de sus, sa fim seriosi si sa castigam”, este de parere si Bogdan Stancu.



Reactiile tricolorilor dupa 1-1 cu Finlanda. Optimism la unison inaintea meciului cu Feroe