Echipa Nationala

Mircea Lucescu, mesaj catre tricolori inaintea meciului cu Ungaria

Mircea Lucescu, fost selectioner al Romaniei si un apropiat al echipei nationale, a transmis un mesaj catre tricolori inaintea partidei de foc cu Ungaria de vineri din preliminariile EURO 2016.

"Sa speram ca vor reusi, in primul rand, sa nu piarda acolo. Le doresc bafta din tot sufletul", a spus Lucescu la Dolce Sport.

Tehnicianul lui Sahtior Donetk a mai spus ca are incredere in fotbalul romanesc, desi admite ca este dificil sa-si dea seama care este valoarea primei reprezentative din moment ce multi dintre tricolori nu joaca la echipele lor de club.

Mircea Lucescu a fost readus in anturajul echipei nationale de actualul selectioner Anghel Iordanescu inaintea meciului cu Irlanda de Nord din noiembrie 2014.

Lucescu a declarat apoi ca este onorat de invitatia care i s-a facut, dar ca doreste pe viitor sa nu mai dea curs unor astfel de initiative pentru a nu crea eventuale discutii pe marginea prezentei sale la nationala.

Romania, liderul Grupei F din preliminariile EURO 2016, intalneste vineri seara Ungaria in deplasare, de la ora 21:45, intr-un meci care ne poate apropia de turneul final, dar care ne poate face sa si pierdem prima pozitie in clasament.



Mircea Lucescu, mesaj catre tricolori inaintea meciului cu Ungaria