Echipa Nationala

Piturca, preocupat inaintea meciului cu Estonia

Selectionerul Victor Piturca se arata preocupat inaintea meciului pe care nationala Romaniei il are de disputat, marti seara, impotriva Estoniei in preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

"Estonia este o echipa foarte valoroasa, imprevizibila, care in campania trecuta a ajuns la baraj. In campania asta nu a mai avut acelasi randament. Cu Olanda, era sa produca o surpriza si trateaza fiecare meci la fel. Nu sunt ingrijorat, dar sunt preocupat. Sunt emotii si este o presiune formidabila", a spus Piturca intr-o conferinta de presa.

Selectionerul a mai spus ca asteapta multi suporteri la stadion si ca pana la aceasta ora nu s-a gandit la cum va arata primul 11. In acelasi timp admite ca mai multi jucatori noi se vor regasi in echipa de start.

"Deocamdata nu m-am hotarat asupra primului 11. Sunt cativa jucatori care vor intra proaspeti, odihniti, care sper sa faca diferenta", a mai spus Piturca.

De asemenea, Piturca a vorbit si despre meciul Olandei cu Turcia: "Olanda e o echipa de top, dintre cele mai bune din lume. Sunt obligati sa castige, dar in acelasi timp si Turcia poate castiga jocul. Daca vor castiga merita sa ocupe locul 2. Noi nu am castigat, din pacate, cu Olanda".



Piturca, preocupat inaintea meciului cu Estonia