Echipa Nationala

MINUT cu MINUT Conferinta de presa a nationalei Romaniei inaintea meciului cu Polonia

Am transmis live text in aceasta pagina de la Arena Nationala conferinta de presa a echipei Romaniei inaintea meciului cu Polonia din preliminariile Cupei Mondiale. La aceasta a participat selectionerul Christoph Daum si fundasul Dragos Grigore, insa cu putine minute inaintea orei de start gazdele s-au lovit de o problema pe care au incercat sa o rezolve romaneste.

18:58 Conferinta de presa s-a incheiat. Multumim pentru atentia acordata. Ramaneti alaturi de noi, revenim cu imagini video de la antrenamentele celor doua echipe.

18:55 Daum: "Avem nevoie de ambele pentru a castiga, contraatac si constructie. Depinde de situatia din momentul meciului. Trebuie sa fim pregatiti pentru 20 sau 25 de situatii diferite. Trebuie sa pastram un echilibru intre fazele meciului".

18:51 Daum: "Daca privesc inapoi in cariera niciodata nu cred ca am jucat fara vreo durere. Aceasta este doar in mintea noastra. Sapunaru este un caracter puternic si depinde doar de el".

18:50 Daum: "Da, stiu primul 11. Nu am nicio dilema pentru maine".

18:48 Daum: "Ok, asta e!" (a raspuns selectionerul la intrebarea cum comenteaza criticile care spun ca ar trebui demis in eventualitatea unui egal sau a unei infrangeri cu Polonia).

18:44 Daum: "Maine va fi un meci de a fi sau a nu fi, urmeaza un alt meci de va fi sau a nu fi, dar e mai bine sa fii decat sa nu fii. Am lucrat impreuna cu o multime de jucatori polonezi fantastici. Am un mare respect pentru mentalitatea si caracterul lor. Polonia reprezinta un exemplu pentru Romania de a reveni in top, dar acest lucru nu se poate intampla peste noapte. Adam Nawalka este un tip extraordinar si am un mare respect pentru el".

18:43 Dragos Grigore s-a retras din conferinta pentru a merge la cabine alaturi de coechipierii sai. Ramanem cu Christoph Daum.

18:40 Grigore: "Sunt sigur ca vor intra in teren cu gandul de a castiga meciul. Va fi un meci foarte dificil, foarte greu. Speram sa ne ridicam la cel mai inalt nivel si sa le facem fata cu brio".

18:38 Grigore: "Cred ca nu mai are niciun rost sa-l prezint pe Lewandowski, un jucator foarte bun. Ma pregatesc si ne pregatim pentru intreaga echipa a Poloniei. Ma bucura revenirea lui Vlad Chiriches la echipa nationala si sper sa facem un cuplu bun maine seara, daca vom juca maine seara. Sa demonstram ca avem valoare".

18:36 Grigore: "Se simte o oarecare presiune. Zilele de antrenament au fost la fel. Nu ne mai putem permite sa pierdem puncte acasa, deja am facut-o contra Muntenegrului. Ne dorim ca maine sa fim intr-o forma buna si sa putem castiga meciul de maine seara".

18:35 Grigore: "Urmeaza al patrulea meci in care voi purta banderola de capitan. Inca de la inceputul campaniei am incercat sa fiu acelasi, incerc sa dau incredere coechipierilor si tuturor celor care au incredere in mine".

18:32 Grigore: "Au fost zile normale pentru noi. Ne asteapta un meci foarte important. Mai sunt destule partide pana la finalul campaniei, dar cel mai important este cel de maine seara. Ne dorim sa facem un meci bun, iar la finalul celor 90 de minute sa fim bucurosi".

18:31 Alaturi de selectionerul Daum este prezent fundasul Dragos Grigore.

18:30 Apare Christoph Daum in plin proces de lipire respectivelor bannere. Momentul este usor delicat, insa neamtul priveste impasibil de parca nimic nu s-ar intampla in jurul sau. Doua dintre bannere se prabusesc la scurt timp dupa ce sunt lipite

18:17 O mica problema aici la sala de conferinta a Arenei Nationale cu bannerele oficiale "European Qualifiers". Fotografii au solicitat mutarea acestora mai jos pentru prinderea unor cadre mai bune. Un jurnalist polonez mai exigent a solicitat interventia unui oficial UEFA. I s-a raspuns ca respectivul oficial exista, dar ca nu poate fi gasit chiar in acel moment. In cele din urma a aparut cineva de la FRF cu clasicul "scoci" pentru a rezolva situatia.

18:22 Suntem in asteptarea conferintei de presa a nationalei Romaniei inaintea meciului cu Polonia.

Conferinta va fi precedata de la ora 17:45 de antrenamentul oficial al echipei Poloniei, urmand ca de la 19:00 primele 15 minute din antrenamentul nationalei Romaniei sa fie deschise pentru presa.

Vom reveni cu amanunte si imagini de la cele doua antrenamente dinaintea meciului programat vineri seara de la 21:45.



MINUT cu MINUT Conferinta de presa a nationalei Romaniei inaintea meciului cu Polonia