Echipa Nationala

Ion Tiriac ajunge sponsor la echipa nationala

Omul de afaceri Ion Tiriac va asigura o parte din bugetul echipei nationale de fotbal a Romaniei, dupa ce una dintre firmele pe care acesta le detine a semnat un parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal.

"Ne bucuram sa avem alaturi de noi, in familia fotbalului romanesc, un partener important cu care impartasim aceleasi valori si o strategie orientata spre performanta. Compania Tiriac Auto reprezinta un reper pentru mediul de business, iar Federatia Romana de Fotbal se pozitioneaza tot mai ferm ca un actor important in aceasta zona, astfel ca parteneriatul semnat astazi reprezinta o confirmare a viziunii comune pe care o avem", a declarat Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

La randul sau, Ion Tiriac a intarit faptul ca se tine departe de investitiile din fotbal pentru simplul motiv ca nu se pricepe la fenomen.

"Eu am spus mereu ca ma tin departe sa investesc in fotbal pentru ca nu ma pricep, desi am fost unul dintre cei mai mari chibiti ai echipei nationale de fotbal a Romaniei", a afirmat Ion Tiriac.

Noul parteneriat semnat de FRF se intinde pe o durata de 4 ani si are atat o componenta financiara, cat si una de suport logistic. 

Ceea ce inseamna ca practic FRF se va baza la evenimente oficiale sau diverse actiuni pe flota de masini a celor de la Tiriac Auto.

sursa foto: FRF.ro



Ion Tiriac ajunge sponsor la echipa nationala