Echipa Nationala

Explozie in cantonamentul echipei nationale de la Mogosoaia

O explozie in camera centralei a Complexului Sportiv Mogosoaia, locul unde se antreneaza in aceste zile echipa nationala de fotbal a Romaniei, a avut loc luni seara. Un tehnician a fost internat cu arsuri. Nici un jucator sau membru al staffului tricolor nu a fost afectat.

Explozia a survenit la aproximativ trei ore si jumatate dupa ce Victor Piturca si Adrian Mutu au sustinut conferinta de presa de luni.

Camera tehnica in care a avut loc incidentul se afla in apropierea cladirii de la Mogosoaia in care se fac intalnirile cu presa. Doi tehnicieni lucrau la centrala care deserveste instalatia de incalzire a terenurilor. Cei doi sudau in camera tehnica atunci cand a avut loc explozia. In acel moment toti jucatorii se aflau in camerele de odihna, nu erau pe teren.

Unul dintre muncitori a suferit arsuri destul de grave si a fost transportat imediat cu masina chiar de colegul sau care a scapat doar cu o sperietura.

In camera centralei a izbucnit si un incendiu, insa angajatii de la complex au reusit sa stinga deflagratia. Pompierii au sosit putin mai tarziu, dar nu au avut nimic de facut, in afara sa speculeze ca explozia s-ar fi putut produce de la vasul de expansiune al centralei, care a cedat.

Echipa nationala si-a inceput fara intarziere antrenamentul de luni seara, de la ora 18:00.



Explozie in cantonamentul echipei nationale de la Mogosoaia