Rapid

Efectul Samsung? Rapid e impinsa de la spate de arbitri

De la venirea lui Ion Craciunescu in fruntea CCA, Rapid s-a transformat dintr-o echipa napastuita de arbitri intr-una impinsa de la spate pentru a obtine punctaj maxim in ultimele doua runde.
Coincidenta sau nu, venirea lui Ion Craciunescu la CCA le-a priit giulestenilor, care sunt neinvinsi din momentul in care fostul dealer al televizoarelor Samsung, brand importat de George Copos la inceputul anilor '90, a fost instalat in functie.

Mai mult, la ultimele doua partide, cu Astra Ploiesti si FCM Targu Mures, baietii lui Razvan Lucescu au beneficiat de greseli grave care au viciat rezultatele.

In partida cu Astra, giulestenii au primit un penalty gratuit dupa o simulare a lui Surdu, iar apoi hentul lui Pancu din faza in care s-a inscris golul de 3-2 nu a fost semnalizat.

Greselile in favoarea giulestenilor au continuat si la Targu Mures, unde la scorul 0-0 arbitrul August Constantin nu a acordat un penalty pentru un hent evident al lui Marcos Antonio. Cu Augustus la centru, Rapid a pierdut o singura data in 37 de meciuri.

Acestor greseli se mai adauga si cele doua cartonase rosii pe care Alexandru Tudor nu le-a acordat la derbiul cu Steaua lui Dani Coman si Rui Duarte. CCA a admis ca Alexandru Tudor a gresit, insa jucatorii nu au fost suspendati in baza probelor video.

Onlinesport


Efectul Samsung? Rapid e impinsa de la spate de arbitri