Echipa Nationala

Claudiu Keseru, eroul Romaniei cu Danemarca: “Este un moment magic”

Atacantul Claudiu Keseru a rasplatit increderea selectionerului Anghel Iordanescu la amicalul cu Danemarca prin doua goluri, unul mai frumos decat celalalt. La finalul intalnirii Keseru a spus ca traverseaza cel mai bun sezon al carierei si ca se gandeste sa prelungeasca tot mai mult aceasta stare de bine.

“Este un moment magic si nu ma asteptam la asemenea performanta. Sunt anumite meciuri in care ce incerc imi iese si imi iese chiar foarte bine. Ii multumesc lui nea Puiu pentru sansa acordata. I-am spus lui Razvan inainte de meci sa aleaga poarta din dreapta pentru ca le-am dat multe goluri danezilor la acea poarta. Astazi a venit recompensa unei munci de lunga durata”, a spus Keseru la postul sport.ro

“Aceste doua victorii dovedesc ca lucram bine, jucam ofensiv si in pofida unei echipe daneze bune am reusit sa marcam doua goluri. Da, am mai pastrat goluri si pentru Aalborg. Va fi un meci foarte important pentru noi. Mai avem trei meciuri de campionat, Cupa Romaniei, Cupa Ligii si cele doua meciuri din Europa League”, a adaugat atacantul stelist.

Keseru se gandeste la turneul final din Franta si spune ca pentru el si ceilalti colegi tineri din lotul nationalei ar fi o realizare formidabila.

“Este ceva ireal sa ajungem la turneul final cu aceasta echipa. Suntem uniti si ne dorim foarte mult pentru ca sunt multi baieti care n-au jucat niciodata la un turneu final. Este extraordinar ca am depasit Anglia in clasamentul FIFA, o tara care reprezinta mult in fotbalul mondial”, a mai spus Keseru.

Cu 30 de goluri marcat in acest sezon, Keseru recunoaste ca traverseaza cel mai bun moment al carierei si spune ca nu se gandeste sa plece de la Steaua intr-un alt campionat.

“Cred ca am marcat 30 de goluri in acest sezon, o cifra rotunda, nu ma gandeam la inceputul sezonului. Nu ma gandeam, dar tin sa le multumesc colegilor mei. Nu mi-e gandul la plecat, ma simt excelent in colectivul Stelei si al echipei nationale. Cred ca este evident ca acesta este cel mai bun sezon al meu din carierei”, a concluzionat Keseru.

sursa foto: www.facebook.com/FCSBOfficial



Claudiu Keseru, eroul Romaniei cu Danemarca: “Este un moment magic”