Echipa Nationala

Ciprian Marica, impresionat de parada de ziua nationala: "M-am simtit din nou copil"

In continuare fara o echipa la care sa evolueze, Ciprian Marica a profitat marti de ziua insorita si a mers in Piata Constitutiei din Bucuresti pentru a asista la parda militara desfasurata in fata Palatului Parlamentului cu ocazia zilei nationale a Romaniei.

"Am profitat de vremea frumoasa, m-am urcat pe bicicleta si am mers sa vad parada! Din copilarie, de cand ma tinea tata pe umeri nu mai urmarisem de la fata locului o defilare militara", a scris Marica pe contul sau oficial de Facebook.

"Mi-a placut, m-am simtit din nou copil, m-am simtit bine printre romanii iesiti sa-si sarbatoreasca patria! Sa va iubiti neconditionat tara, oriunde ati fi, dragi romani, si sa va pese de tot ce se intampla, fiindca doar asa putem schimba lucrurile care nu sunt in regula si ne putem bucura de frumusetile ei!", a adaugat atacantul care spera sa-si gasesasca rapid un angajament pentru a prinde lotul Romaniei la EURO 2016.

Marica a evoluat ultima oara pentru echipa Konyaspor din Turcia, pe care a parasit-o in toamna acestui an. Marica anuntase ca in jurul datei de 1 decembrie va anunta numele echipei alaturi de care se va pregati.



Ciprian Marica, impresionat de parada de ziua nationala: "M-am simtit din nou copil"