Echipa Nationala

Burleanu: "Vom face memoriu, n-am fost lasati sa jucam"

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a criticat subtil arbitrajul de la meciul din Kazahstan si spune, printre randuri, ca centralul portughez ne-a impiedicat sa jucam fotbal. De asemenea, Burleanu critica suprafata de joc de la Astana si spune ca va depune un memoriu la UEFA.

"A fost aceasta suprafata de joc care nu permite jocul de fotbal. Cred ca nici nu am fost lasati sa jucam, de duritatea si violenta unora, iar pe de alta parte de incapacitatea si reaua intentie. Daca e sa ne uitam la numarul de jucatori accidentati, nu cred ca este caracteristic jocului de fotbal. Vom facem un memoriu catre UEFA, rezultatul nu se mai poate schimba, dar trebuie sa se stie ca nu se poate asa", a spus Burleanu la revenirea in tara.

Presedintele FRF a vorbit si despre cei trei accidentati dupa meciul din Kazahstan.

"Cred ca Grigore si Sapunaru isi vor reveni pana la meciul cu Polonia. La Chipciu suntem putin cam rezervati si ne e teama ca nu va putea sa joace pana la meciul cu Polonia", crede Burleanu.

Ne lipseste norocul

"Mai putin de patru puncte ne-ar fi scos din sansele calificarii, dar asa cu patru puncte cred ca ramanem. Ne lipseste norocul, cum altii il au, cum a marcat Polonia la ultima faza", a mai declarat Burleanu.

Acesta a comentat si situatia neplacuta petrecuta in hotelul de la Astana, unde tricolorii au fost jefuiti in timp ce se aflau la un antrenament.

"O situatie regretabila, procedurile sunt demarate. E o ancheta", a spus Burleanu.



Burleanu: "Vom face memoriu, n-am fost lasati sa jucam"