Echipa Nationala

Piturca avertizeaza: Probleme mari inainte de Grecia - Romania

Selectionerul Victor Piturca a anuntat ca nu va putea conta pe mijlocasul Alexandru Bourceanu la meciul cu Grecia din luna septembrie, primul pentru Romania in preliminariile EURO 2016. Selectionerul a facut o scurta trecere in revista in care a aratat ca nu prea mai are de unde sa ia jucatori.

“Accidentarea lui Bourceanu este mai grava decat s-a crezut. In proportie de 99% acesta nu va fi pe teren contra Greciei”, a spus Piturca la Digi Sport.

Piturca a mai declarat ca in cel putin trei saptamani Bourceanu va reveni la antrenamente si ca accidentarea mai veche de la genunchi a fost tratata superficial de medicii lui Trabzonspor.

[news-108485]

Piturca a mai afirmar ca l-ar putea lasa in afara lotului pe Florin Gardos, daca acesta va fi mai departe accidentat. "Trebuie sa fie atent, accidentarea poate recidiva", a declarat Piti.

"Sunt probleme mari, echipa nationala se confrunta cu probleme mari. Jucatorii romani pleaca, dar nu joaca in aceste campionate", a spus Piturca. El a venit si cu exemple concrete, incepand chiar cu Gardos: "Daca pleaca in Rusia, nu s-ar duce ca o vedeta si ar putea sa nu joace mai deloc".

De asemenea, un alt jucator aflat sub semnul intrebarii este Raul Rusescu. Acesta nu are echipa si de aceea ar putea rata echipa nationala a Romaniei.

Si Ciprian Tatarusanu are o situatie incerta. Piti a avertizat ca acesta si-ar putea pierde locul de titular, pentru ca in Italia cei de la Forentina nu sunt multumiti de el si l-ar putea trece curand pe linie moarta.

Din punctul de vedere al lui Piturca, nici Marica si nici Chiriches nu au o situatie buna. Ultimul este accidentat si nu a plecat cu Tottenham in cantonamentul din SUA, aflandu-se intr-o vacanta fortata, iar Marica s-a dus in Turcia, acolo unde nivelul nu este unul ridicat.



Piturca avertizeaza: Probleme mari inainte de Grecia - Romania