Echipa Nationala

Anghel Iordanescu: "Poate ca era momentul sa mai primim si multe goluri"

Selectionerul Anghel Iordanescu a vorbit, duminica seara, despre esecul Romaniei cu Ucraina, in al doilea amical sustinut de tricolori in cantonamentul italian.

"A fost o prima repriza foarte buna, in care am controlat jocul si am avut initiativa. Am reusit sa marcam. Daca nu era acea greseala din finalul primei reprize, cand am fost egalati...Prima parte a reprizei secunde ne-a scapat de sub control. Foarte multe greseli individuale si trei goluri facute cadou adversarului. Psihologic ne-a pus la punct. Am reusit sa marcam de doua ori in urma schimbarilor facute", a spus Iordanescu la Digi Sport.

"Greseli nepermise la jucatori cu mare experienta. Jucatorii au intrat relaxati in repriza a doua si au crezut ca au meciul la discretie. Sunt multi jucatori care nu au ritm de joc si care la echipele de club au avut probleme de a juca. Ma refer la Torje, Maxim. Sunt o sumedenie de astfel de jucatori. Este foarte greu sa le dai ritm de joc prin antrenament", a completat selectionerul.

Cu toate acestea, in finalul interventiei sale, Iordanescu si-a acordat o umbra de speranta in privinta viitorului.

"Deocamdata este un meci de pregatire, sa vedem unde suntem. Asteptam meciul cu Georgia unde speram sa fim sustinuti de suporteri", a concluzionat acesta.

La conferinta de presa Iordanescu a adaugat o fraza demna de luat in calcul: "Poate ca era momentul sa mai primim si multe goluri. Prea credeam ca suntem zmei. Speram ca acest rezultat sa ne trezeasca".

Sa ne trezeasca din ce, am indrazni sa intrebam.

Lotul final al echipei nationale pentru turneul final va fi anuntat pe 31 mai.

Romania a pierdut amicalul cu Ucraina, scor 3-4, dupa ce a condus cu 1-0 si s-a vazut mai apoi condusa cu 4-1 dupa 15 minute de cosmar in debutul partii secunde.



Anghel Iordanescu: "Poate ca era momentul sa mai primim si multe goluri"