Snooker

Steve Davis arata ca snookerul este un sport fara varsta

Desi are o varsta cand multi oameni aleg sa-si plimbe nepotii in parc, iar jocul sau nu se mai ridica la nivelul asteptarilor sale, Steve Davis refuza sa se gandeasca macar la retragerea din sportul pe care il iubeste mai presus de orice.

In varsta de 57 ani, Steve Davis a pierdut, miercuri, in primul tur la Campionatul Regatuliu Unit, scor 6-2 in fata lui Ricky Walden, dar spune ca pur si simplu nu se poate desprinde de snooker.

Davis afirma ca din punct de vedere mental s-a retras demult din snooker, insa corpul sau il indeamna mereu sa fie prezent la turnee si sa simta atmosfera competitiilor.

“Viata mea a fost tot timpul alaturi de joc si sunt atat de implicat incat nu ma pot opri. Nu vad momentul in care voi renunta la snooker. Inca ma bucur de snooker, desi din punct de vedere competitiv nu mai sunt deloc acel animal din trecut. Va fi cea mai urata si lunga retragere din istorie. Va dura practic pentru totdeauna”, a spus Steve Davis pentru BBC.

Pentru snooker Steve Davis este un monstru sacru, cu sase titluri mondiale si alte sase campionate ale Regatului Unit in palmares.

Steve Davis are in total 28 de titluri in cariera si doar scotianul Stephen Hendry il depaseste la acest capitol (36).



Steve Davis arata ca snookerul este un sport fara varsta