Handbal

Vestergaard dupa infrangerea cu Gyor: "Calificarea nu este in pericol"

Jakob Vestergaard nu crede ca sansele la calificare sunt puse in pericol dupa ce CSM Bucuresti a pierdut al doilea meci la rand in grupele Ligii Campionilor, scor 24-27 pe teren propriu cu Gyor.

“Vreau sa felicit echipa Gyorului pentru repriza a doua reusita. Cred ca noi am reusit o prima repriza foarte buna la cel mai inalt nivel. Eva Kiss a fost foarte buna in poarta lor, iar Amorim foarte puternica in repriza a doua. In repriza a doua am facut si numeroase erori. Nu am reusit sa marcam, dar ma bucur ca Bradeanu a revenit si este suta la suta. Nu va fi usor in meciul retur de la Gyor“, a spus Vestergaard.
 
“Am facut numeroase greseli in partea secunda si le-am dat posibilitatea sa vina peste noi pe contraatac. Sunt multumit de prima repriza, ok, dar nu a fost de ajuns”, a adaugat Vestergaard.
 
“Nu cred ca am pus in pericol calificarea. Mai avem trei posibilitati si putem castiga toate meciurile ramase. Grupa noastra este una foarte puternica. Avem aceste trei sanse si trebuie sa le valorificam pentru a merge in turul urmator”, crede Vestergaard.
 
“Am ratat cateva aruncari usoare. Am incercat sa luptam, dar echipa Gyor este una foarte puternica. Sper sa facem mai bine la meciul retur”, a declarat si Niombla.
 
Despre meciul de vineri seara a vorbit si Martin Ambros, antrenorul echipei Gyor.
 
“A fost un meci, un bun exemplu, in care s-a vazut ca nimic nu este decis pana la final. A fost un test pentru noi in care am demonstrat ca un meci are 60 de minute. Este a doua oara cand ni se intampla sa revenim, a fost mai intai cu Rostov. Trebuie sa avem un joc mai bun regularitate, sa fim mai constanti la jocurile viitoare”, a spus Martin Ambros, tehnicianul lui Gyor si totodata selectionerul echipei nationale a Romaniei.
 
Intrebat ce parere are despre jucatoarele din Romania din echipa CSM-ului, Ambros a spus ca nu comenteaza nimic despre postul sau de la nationala fiind vorba de un meci al echipei de club.
 
“Sunt fericita ca mi-am putut face treaba pentru echipa mea venind de pe banca”, a adaugat si portarita Eva Kiss, jucatoare care a facut un meci fabulos dupa accidentarea titularei Grombso in debutul meciului.



Vestergaard dupa infrangerea cu Gyor: "Calificarea nu este in pericol"