Handbal

Reactii dupa CSM Bucuresti cu Rostov: Portarita Grubisici explica cele doua goluri din poarta in poarta

Vedeti mai jos ce au declarat actorii implicati in meciul dintre CSM Bucuresti si Rostov din prima etapa a Ligii Campionilor la handbal feminin, portarita Jelena Grubisici explicand cele doua goluri pe care le-a marcat din poarta in poarta in prima repriza a meciului castigat, cu 24-21.

“Am comis greseli, dar in final am castigat si asta conteaza cel mai mult. I-am facut bucurosi pe suporterii care au venit sa ne vada. Intotdeauna este placut sa marchezi, iar portarul are sansa de a marca daca apara o aruncare. A fost ca o lovitura de incredere pentru intreaga echipa”, a spus Grubisici la conferinta de presa.

La randul sau, antrenorul Jakob Vestergaard a declarat: “A fost un meci foarte greu, ne asteptam la acest lucru stiind ca Rostov este o echipa puternica. Ambele echipe au avut numeroase jucatoare noi si a trebuit sa gasim ritmul. Sunt bucuros ca am castigat in final, nu a fost deloc usor. Ratiunea pentru care am castigat a stat in spiritul de lupta al echipei.Avem nevoie de timp”.

Despre meciul de la Bucuresti a vorbit si antrenorul lui Rostov, Jan Leslie, acesta subliniind numeroasele erori comise de echipa sa.

“Sunt dezamagit cu performanta de astazi. Nu cred ca am jucat atat de rau, abia astept sa ajung acasa si sa revad meciul. Am comis prea multe erori. In prima repriza am facut multe erori. Am avut doua jucatoare care au jucat toate minutele, Barbosa este una dintre ele. Trebuie sa rezolvam aceasta problema pana la jocul viitor”, a spus Leslie.

Alexandrina Barbosa, jucatoarea lui Rostov a adaugat: “Am facut un meci rau, dar cred ca am fost aproape. Stiam ca primul meci in deplasare va fi foarte dificil, dar suntem increzatoare pentru mai departe”.



Reactii dupa CSM Bucuresti cu Rostov: Portarita Grubisici explica cele doua goluri din poarta in poarta