Handbal

Nationala feminina de handbal va avea un nou antrenor pana la Trofeul Carpati

Alexandru Dedu, presedintele Federatiei Romane de handbal, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca nationala feminina va avea un nou antrenor pana la Trofeul Carpati din 20 si 21 martie.

"Suntem in discutii si negocieri destul de avansate, cu posibili antrenori romani si cu antrenori straini. Un antrenor strain care a confirmat poate fi o centura de siguranta, daca nu, atunci unul roman, care cunoaste realitatea din Romania. 90% vom avea antrenor pana la Trofeul Carpati, dar exista o marja de nesiguranta. Pana la sfarsitul acestei luni vom avea un selectioner", a spus Dedu in conferinta de presa.

Romania a ramas fara selectioner dupa demisia lui Gheorghe Tadici, antrenor care a renuntat la postul sau dupa Campionatul European din decembrie.

La Trofeul Carpati mai participa, pe langa nationala Romaniei, echipele Braziliei, Suediei si Germaniei, iar Dedu spune ca acest turneu se doreste a fi un test puternic pentru dubla cu Serbia din calificarile la Campionatul Mondial din acest an.



Nationala feminina de handbal va avea un nou antrenor pana la Trofeul Carpati