Handbal

CSM Bucuresti pierde cu Gyor in Liga Campionilor dupa o revenire incredibila a maghiarelor in repriza secunda

Meci mare vineri seara in Sala Polivalenta din Bucuresti, unde s-au duelat CSM Bucuresti si Gyor intr-o reeditare a finalei Ligii Campionilor din sezonul trecut. CSM Bucuresti a pierdut, scor 24-27, dupa ce la pauza conducea cu 13-9. Partea secunda a fost una dominata autoritar de Gyor, cu Amorim marcatoare a 5 goluri si portarita Kiss care a avut nu mai putin de noua interventii.

Isabelle Gullden si Linea Torstensson au fost cele mai bune marcatoare din echipa noastra, cu patru goluri fiecare. Lobach si Ayglon au marcat la randul lor cate trei goluri.

Cea mai buna marcatoare a meciului a fost extrema dreapta Bodi de la Gyor, cu 6 reusite, urmata de Loke si Amorim, fiecare cu 5 reusite. Gorbicz si-a trecut si ea in cont patru goluri.

CSM Bucuresti ramane cu cele doua puncte obtinute acasa cu Rostov in primul meci al grupelor, in timp ce Gyor ajunge la a treia victorie consecutiva.

Sambata se dueleaza Rostov si Midtjylland in celalalt meci al Grupei C.

Returul dintre Gyor si CSM Bucuresti este programat pe 4 noiembrie.

[news-121633]

FINAL CSM Bucuresti-Gyor 24-27

FINAL de partida. Gyor se impune la Bucuresti dupa o revenire fabuloasa in partea secunda de la minus patru la pauza.

Min.60 - Gyor are atacul cand a mai ramas mai putin de un minut. Nu se mai poate intampla nimic din pacate pentru formatia noastra. CSM a condus cu 13-9 la pauza!

Min.58 - Niombla isi asuma aruncarea de la 9 metri si Kiss scoate cu o mana peste bara. Mork apare in centru pe un spatiu si marcheaza doar al doilea sau gol, dar ce gol (24-27).

Min.57 - Vacarm de nedescris in Polivalenta. Mehmedovic recupereaza in aparare si Bradeanu inscrie pentru 24-25.

Min.56 - Martin ne mentine in meci dupa ce Korsos marcase pentru Gyor (23-25).

Min.55 - Ungureanu ajunge la cinci interventii, dar din pacate atacul nu merge. Marcam in cele din urma prin Lobach pe un contraatac (22-24).

Min.54 - Ungureanu ne scoate inca o data. A treia interventie de cand a intrat in poarta. Apara si Kiss la cealata poarta aruncarea lui Gullden. Ramane 21-24.

Min.53 - Mork la prima reusita in acest meci. Avea 15 in primele doua meciuri jucate de Gyor in grupe.

Min.51 - Torstensson marcheaza in inferioritate numerica pentru 21-23. Apara Ungureanu pe atacul maghiar!

Min.50 - Torstensson inscrie pentru 20-22, dar in continuare avem nevoie de o parare de fier. Din pacate se fluiera eliminare la Gullden. Inca o decizie controversata. Vestergaard este siderat si face semn ca urmeaza un time-out. Amorim isi mai trece in cont o reusita, a 5-a.

Min.48 - Ungureanu are o prima interventie si Bradeanu reduce din diferenta cu prima sa reusita (19-21). Ungureanu apara din nou, dar polonezele scandalizeaza sala cu un 7 metri inventat. Ungureanu apara in fata lui Gorbicz, insa mingea revine la jucatoarea maghiara si aceasta marcheaza (19-22).

Min.47 - Gullden arunca pe langa poarta, iar Lobach trimite slab in bratele portaritei Kiss. Ramanem la minus trei pe tabela.

Min.46 - Cele doua arbitre poloneze anuleaza un gol marcat de Niombla pentru pasi. Dau insa si fortare la Groot pe atacul lui Gyor.

Min.45 - Amorim este dezlantuita si inscrie al patrulea sau gol in aceasta repriza. Pierdem mingea in atac, iar Bodi ajunge la cota 5 goluri. Vestergaard suna adunarea la 18-20. Se aud pentru prima data suporterii maghiari.

Min.43 - CSM egaleaza prin Manea (17-17). Doar al doilea sau gol in acest meci. Amorim inscrie cu bara un gol norocos, da Torstensson reface echilibrul pe tabela (18-18).

Min.42 - Groot readuce echipa oaspete la conducere dupa minute bune in care CSM a facut legea (16-17).

Min.41 - Curea este eliminata pentru un fault in defensiva, dar scapam cu fata curata pe atacul Gyorului. Ramane 16-16.

Min.40 - Gorbicz inscrie al treilea sau gol si egaleaza pentru Gyor (16-16). Acelasi scor a fost inregistrat si cu Rostov in Polivalenta la un moment dat si ne-am desprins in castigatori.

Min.39 - Torstensson apare ca un fulger in centru si inscrie in inferioritate numerica. Locke la a doua eliminare. Se joaca cinci la cinci.

Min.38 - Manea pierde o noua minge in atac si Locke inscrie pentru 15-14. Eliminare la Bradeanu.

Min.36 - Amorim isi intra in mana si marcheaza al doilea sau gol. Gyor se apropie la doua lungimi (14-12). Le taiem elanul prin Niombla cu prima sa reusita.

Min.35 - Manea rateaza de doua ori la rand singura cu Eva Kiss in fata. Ramanem in atac si in cele din urma pierdem posesia.

Min.34 - Amorim scoate aruncarea de la 7 metri. Ungureanu intra in poarta noastra si nu o poate bloca pe Gorbicz (14-11).

Min.33 - Locke este eliminata pentru un fault la Manea. 7 metri pe care Gullden il rateaza!

Min.32 - Gullden marcheaza primul gol al reprizei (14-9), dar si Gyor modifica tabela prin Amorim. Primul sau gol in acest meci.

18:57 Incepe repriza secunda cu CSM in atac. Ratam actiunea, dar Grubisici ramane fenomenala in poarta. A 10-a interventie in acest meci.

18:41 Pauza in vacarmul din Sala Polivalenta.

Min.29 - CSM se distanteaza la patru goluri dupa reusita lui Lobach (13-9). Grubisici o blocheaza pe Gorbicz si avem atacul la intrarea in ultimul minut.

Min.26 - Varzaru excelent angajata de Gullden marcheaza primul sau gol de pe extrema dreapta (12-8). Gyor inscrie in inferioritate numerica prin Bodi, insa avem din nou superioritate dupa ce aceeasi Bodi este eliminata.

Min.25 - Gullden transforma de la 7 metri si ne ducem la 11-8, cea mai mare diferenta din acest meci.

Min.24 - Lobach reface diferenta de doua goluri dupa o recuperare ofensiva. Mehmedovic ratase intr-o prima faza. Conducem 10-8.

Min.22 - Apararea noastra functioneaza de minune si recuperam un nou balon pentru un atac in inferioritate numerica. Niombla a fost eliminata. Din pacate nu reusim sa marcam si Gyor revine prin Bodi.

Min.20 - Gullden marcheaza primul sau gol din actiune si CSM se distanteaza la doua goluri (9-7). Martin Ambros solicita time-out.

Min.18 - Revenim de la -3 si trecem din nou la conducere prin Ayglon (8-7).

Min.17 - Martin excelent pe urmarire inscrie pentru 6-7, iar Grubisici o "comite" din nou si marcheaza din poarta in poarta (7-7).

Min.16 - Bodi patrunde pe un spatiu liber in centrul apararii noastre si duce Gyorul la 7-5. Pe atacul urmator scoatem a doua eliminare la Amorim.

Min.16 - Ratam atacul dupa cel dintai time out al meciului, dar Grubisici este fabuloasa cu a cincea interventie in aceasta repriza.

Min.14 - Niombla rateaza prima ei aruncare spre poarta. Kiss a scos peste bara.

Min.11 - Gullden transforma primul 7 metri pentru CSM (5-5). Urmeaza cate o ratare de fiecare parte. Mork pentru Gyor si Mehmedovic pentru CSM.

Min.10 - Primul 7 metri al partidei este obtinut de Mork dupa o patrundere in centru. Marcheaza Gorbicz (4-5).

Min.9 - Ayglon este decisa sa faca un meci mare si ajunge la a doua reusita (4-4).

Min.7 - Prima eliminare a meciului este dictata impotriva lui Amorim. Nu reusim sa profitam si Gyor are atacul, iar Locke marcheaza al doilea sau gol cu o aruncare la vinclu (3-4).

Min.6 - CSM preia in premiera conducerea dupa un gol marcat de Mehmedovic de pe extrema stanga (3-2)

Min.5 - Ayglon restabileste egalitatea cu o aruncare de pe inter dreapta (2-2). Recuperam in defensiva dupa o interventie a Jelenei Grubisic.

Min.3 - Egalam prin Manea dupa o actiune prelungita de atac (1-1), insa Gyor revine rapid la conducere prin Locke.

Min.1 - Groot deschide scorul pentru Gyor cu o aruncare de la 9 metri. Primul atac al nostru este intors de cele doua arbitre poloneze pentru pasi la Ayglon.

18:05 A inceput meciul din Polivalenta. Atmosfera senzationala creata de cei aproape 4500 de spectatori.

UPDATE, 17:43 Narcisa Lecusanu, ambasadorul EHF pentru 2016, este prezenta in Polivalenta bucuresteana.

UPDATE, 17:40 Cateva imagini surprinse de la incalzirea celor doua echipe.

CSM Bucuresti a cucerit Liga Campionilor dupa o finala castigata la Budapesta in fata lui Gyor dupa lovituri de la 7 metri, cu 29-26.

In acest sezon, "tigroaicele" au o victorie (24-21 acasa cu Rostov) si o infrangere (21-24 in deplasare cu FC Midtjylland), in timp ce Gyor are doua victorii din tot atatea meciuri (31-19 acasa cu FC Midtjylland si 28-27 in deplasare cu Rostov).

"Avem nevoie de timp pentru a evolua ca o echipa, pentru ca avem cateva jucatoare noi in lot si acestea trebuie integrate. Cred ca suntem o echipa buna si trebuie sa tinem capul sus. Nu avem timp sa ne facem griji", a spus Linnea Torstensson.

"Gyor vine sa obtina cele doua puncte, insa noi trebuie sa ne imbunatatim jocul. Trebuie sa castigam acest meci si trebuie sa ne imbunatatim jocul", a afaugat aparatoarea de fier a CSM-ului.

Cinci jucatoare noi se afla in lotul CSM-ului fata de finala Ligii Campionilor, in timp ce la Gyor au fost aduse doar doua jucatoare. Una dintre acestea, Nora Mork de la Larvik, a marcat nu mai putin de 15 goluri in primele doua meciuri din actuala faza a grupelor.

Meciul CSM Bucuresti-Gyor va fi live text pe onlinesport.ro din Polivalenta bucuresteana.



CSM Bucuresti pierde cu Gyor in Liga Campionilor dupa o revenire incredibila a maghiarelor in repriza secunda