Handbal

HCM Baia Mare s-a calificat in grupele principale in Liga Campionilor

Echipa HCM Baia Mare, vicecampioana Romaniei, a obtinut sambata calificarea matematica in grupele principale ale Ligi Campionilor.

Aceasta dupa ce baimarenele au obtinut a doua victorie in Grupa A, acumuland patru puncte in clasament.

HCM Baia Mare a trecut pe teren propriu de Krim Mercator Ljubljana, cu 35-28, meci in care frantuzoaica Alison Pinaeu a marcat 9 goluri, urmata de Melinda Geiger, cu 7 reusite. De la oaspete s-a remarcat Omoregie, cu 10 goluri.

Baia Mare a castigat doar cu Krim in Grupa A, astfel ca cele patru puncte acumulate pana acum vor fi anulate in grupele principale. 

Pentru a merge cu puncte acolo HCM Baia Mare trebuie sa nu piarda in ultimul meci, in deplasare, contra lui Larvik, a doua clasata. Meciul Larvik-HCM Baia Mare este programat pe 21 noiembrie. In tur a fost 31-29 pentru echipa din Norvegia.

CSM Bucuresti, de asemenea in grupele principale

Campioana Romaniei, CSM Bucuresti, si-a asigurat de asemenea prezenta in grupele principale dupa victoria obtinuta, vineri seara, pe terenul polonezelor de la MKS Lublin, cu 30-27.

CSM Bucuresti are 7 puncte in clasament, tot atatea cate adunat si campioana en-titre Buducnost, cu mentiunea ca gruparea muntenegreana are un meci mai putin disputat. Mai precis partida cu Savehof de duminica.

In ultima etapa, pe 20 noiembrie, CSM Bucuresti primeste vizita lui Savehof, in timp ce Buducnost are o simpla formalitate pe teren propriu cu Lublin.



HCM Baia Mare s-a calificat in grupele principale in Liga Campionilor