Rapid

Copos anunta doi jucatori la Rapid

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca gruparea giulesteana are în vedere în campania de transferuri din aceasta pauza competitionala opt jucatori din care va transfera doi.
"Suntem bine organizati, avem tinte clare în acest început de an. Avem patru plus înca patru jucatori, deci opt din care vom transfera doi", a spus Copos.

Oficialul giulestean a refuzat sa spuna daca printre cei opt jucatori se afla Vasile Maftei, Dacian Varga, Tiberiu Ghioane, Juliano Spadacio, Zhivkov Milanov sau Mircea Cristescu, fotbalisti care conform presei de specialitate s-ar afla pe lista de achizitii a FC Rapid .

"Nu, noi nu vom spune nimic pâna nu rezolvam. Noi nu anuntam transferuri care în final nu se realizeaza cum face Gigi Becali Machiavelli. Nu vom spune nici pe ce posturi ne dorim jucatori. Se va vedea la momentul potrivit", a afirmat actionarul FC Rapid.

Bugetul pentru transferurile din aceasta pauza competitionala este variabil, sustine George Copos.

"Bugetul pentru transferuri nu este fix. O sa strângem din dinti si o sa facem rost si de buget cu siguranta. Depinde si de jucatorii pe care îi vom alege în final. Oricum, este nevoie de achizitii pentru ca ne batem pentru campionat si Cupa României. E un obiectiv clar pe 2012 pe care vrem sa îl atingem", a adaugat Copos.

Mediafax


Copos anunta doi jucatori la Rapid