Motociclism

Ce sansa pe Valentino Rossi! A vazut moartea cu ochii in cursa de la Spielberg (video)

Sursă foto: https://twitter.com/MotoGP

Italianul Valentino Rossi, 41 ani, a vazut multe in fabulosa cariera din Motomondialul de viteza, dar cu siguranta incidentul din care a scapat, duminica, la Spielberg, il va marca fara doar si poate.

In turul 8 din cele 28 programate in cursa clasei MotoGP din Austria, Johann Zarco si Franco Morbidelli s-au atins chiar in spatele lui Valentino Rossi pe un palier de viteza inaintea virajului trei.

Cele doua motociclete scapate de sub control s-au transformat in adevarate rachete pe roti scapate complet de sub control.

Modelul Yamaha Petronas pilotat de Morbidelli a traversat circuitul in virajul trei si a trecut ca prin minune printre Maverick Vinales si Valentino Rossi, cei doi echipieri de la Yamaha de uzina.

Doar un miracol a facut ca cei doi sa scape nevatamati. Pe reluarile oficiale se observa cum Rossi intoarce uluit capul la momentul impactului iminent cu motocicleta lui Morbidelli.

Cursa a fost oprita cu steag rosu pentru degajarea circuitului. Zarco a scapat cel mai ieftin, in timp ce Morbidelli a fost transferat pe targa pana la ambulanta unde, din fericire, s-a urcat pe propriile picioare.



Ce sansa pe Valentino Rossi! A vazut moartea cu ochii in cursa de la Spielberg (video)