Motociclism

VIDEO Marquez l-a invins pe Lorenzo in lupta pentru pole de pe Motorland Aragon

Duel suta la suta iberic, sambata dupa-amiaza, in calificarile clasei MotoGP care au contat pentru etapa desfasurata pe circuitul Motorland Aragon.

Marc Marquez, liderul campionatului, a reusit cel mai bun timp trecandu-si astfel in palmares al saptelea pole position al sezonului.

Inregistrat cu timpul de 1:47.804, pilotul echipei de uzina Honda l-a devansat pe Jorge Lorenzo, campionul mondial en-titre de la Yamaha, pentru doar zece sutimi.

Prima linie la startul cursei de duminica a fost completata de un alt spaniol, Dani Pedrosa tot de la echipa de uzina Honda.

Din linia a doua vor porni Valentino Rossi, pilot care nu a pierdut decat o zecime si jumatate, germanul Stefan Brald si spaniolul Alvaro Bautista.

De altfel primii sapte piloti au fost clasat in aceeasi secunda, cu britanicul Cal Crutchlow venind la aproape noua zecimi de Marquez.

O prima linie suta la suta iberica si la Moto2, cu Nicolas Terol in fata lui Esteve Rabat si Pol Espargaro.

De asemenea o linie eminamente spaniola si la categoria mezina Moto3, cu Alex Rins in pole position urmat de Maverick Vinales si Alex Marquez.VIDEO Marquez l-a invins pe Lorenzo in lupta pentru pole de pe Motorland Aragon