Motociclism

Marquez in pole position la Le Mans

Motomondialul de viteza a ajuns in aceasta saptamana in Franta la Le Mans, insa nici pe acest traseu din Hexagon campionul mondial Marc Marquez nu are rival.

Pilotul care si-a prelungit in urma cu doar cateva zile contractul cu Honda a semnat cel mai bun timp in calificari, cu 1:32.042, devansandu-l cu 692 de miimi pe conationalul sau Pol Espargaro de la Yamaha Tech 3.

Italianul Andrea Dovizioso de la Ducati a completat podiumul din calificari, reusind sa se claseze in fata lui Stefan Bradl (Honda), Valentino Rossi si Jorge Lorenzo, cei doi piloti de uzina ai echipei Yamaha.

Pentru Marquez este al cincilea pole position consecutiv, iar pilotul iberic a stabilit un nou record al traseului de la Le Mans cu acest timp din calificari.

La Moto2 din pole position va porni germanul Jonas Folger de la Kalex AGR Team, in timp ce pole positionul la Moto3 a fost obtinut de Efren Vazquez de la Honda SaxoPrint-RTG. Doar 25 de miimi l-au despartit pe iberic de al doilea clasat, australianul Jack Miller.

Cursele Marelui Premiu al Frantei se vor disputa duminica incepand cu ora 12:00.



Marquez in pole position la Le Mans