Formula 1

Veste uriasa pentru Schumacher: Poate respira singur

Gazzetta dello Sport de astazi scrie ca Michael Schumacher poate respira singur, fara ajutor mecanic, dupa oprirea anestezicelor. onlinesport.ro este mandru sa va ofere informatia in premiera pentru presa online din tara, mai ales ca am urmarit acest caz probabil mai atent ca oricine. Dupa toate stirile abracadabrante din presa mondiala, iata pentru prima oara o veste buna ce pare sa fie reala.

Stirea a fost adusa de ziarul Gazzetta dello Sport si nu este oficiala, insa ceea ce s-a aflat de obicei de la medici pe aceste cai laturalnice a fost corect. Sa ne amintim despre pneumonia lui Schumi si despre iinceperea procesului de trezire, acesta din urma fiind confirmat la zile bune dupa aceea de managerul Sabine Kehm.

Nu este mult de spus acum despre acest subiect, doar atat, ca Michael Schumacher ar respira singur, fara ajutor mecanic, ceea ce este foarte important pentru ca asta inseamna ca o parte, cel putin, dintre functiile sale vitale importante functioneaza.

Este prima veste buna pentru Schumi, dupa faptul ca a supravietuit. Bineinteles, situatia este inca grava si nu se stie cum va evolua, cum si daca se va recupera, insa este o veste buna chiar si asa. Schumi lupta mai departe.

Gazzetta dello Sport mai scrie ca sotia lui Schumi, Corrina, sta langa pat si ii sopteste la ureche cuvinte prietenoase.

La scurt timp dupa informatiile publicate de Gazzetta dello Sport, Sabine Kehm, purtatorul de cuvant al lui Schumacher, a realizat o declaratie de presa in care a spus ca fostul pilot german "se afla in continuare in faza de trezire din coma" la spitalul din Grenoble.

"Situatia ramane neschimbata. Toate informatiile medicale care nu sunt confirmate de echipa medicala sau de reprezentantii lui Michael trebuie considerate ca nefiind valabile", a declarat Kehm, intr-un scurt comunicat de presa.

Michael Schumacher este in coma de pe 29 decembrie 2013, dupa un accident nefericit la schi suferit in statiunea franceze Meribel.

[news-104866]Veste uriasa pentru Schumacher: Poate respira singur