Formula 1

Sotia lui Schumacher vorbeste intr-un interviu rar despre situatia familiei: “Michael e aici, diferit, dar e aici”

Sursă foto: https://twitter.com/fanaticosf_1

Corinna Schumacher a povestit despre cum arata viata familiei dupa momentul decembrie 2013, cand Michael Schumacher a suferit la schi in Alpii Francezi.

“Michael imi lipseste in fiecare zi, dar Michael este aici, diferit, dar aici. Inca imi arata cat de puternic este in fiecare zi”, a povestit Corinna Schumacher in documentarul “Schumacher” difuzat in aceste zile de platforma Netflix.

Corinna a vorbit si despre accidentul suferit de Michael Schumacher la schi.

“A fost pur si simplu ghinion, tot ghinionul pe care cineva l-ar putea avea vreodata in viata lui”, crede sotia septulului campion mondial de Formula 1.

Michael Schumacher s-a aflat in coma indusa vreme de sase luni dupa accidentul suferit la schi in decembrie 2013 ca urma a leziunilor cerebrale aparute.

Ulterior acesta a facut si pneumonie fiind tratat la spitalul din Grenoble.

Familia pilotului german l-a transferat pe acesta la una dintre resedintele din Elvetia transformata intr-un adevarat spital privat.

In ultimii aproape opt ani de zile informatiile reale despre situatia lui Michael Schumacher au fost putine.

“Continuam cu viata noastra. Ce e privat, ramane privat, asa cum a spus el mereu. Michael ne-a protejat intotdeauna. Acum noi il protejam pe Michael”, mai spune Corinna.

Intre timp numele Schumacher a revenit in Formula 1 prin Mick, fiul legendarului pilot german.

Mick Schumacher a obtinut un volan pentru sezonul actual la echipa Haas, una cu potential redus in ceea ce priveste inalta performanta, dar este un loc ideal pentru acumularea de experienta.



Sotia lui Schumacher vorbeste intr-un interviu rar despre situatia familiei: “Michael e aici, diferit, dar e aici”