Formula 1

Reactii la accidentul lui Schumacher. Apropiatii din motorsport in stare de soc

Stirea accidentului suferit de Michael Schumacher la schi a facut rapid inconjurul planetei si primele reactii din cercul apropiatilor fostului campion mondial nu au intarziat sa apara.

 

Cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel, considerat de multi adevaratul urmas al lui Schumacher in Marele Circ, a reactionat la randul sau pe reteaua de socializare Twitter.

“Am un mare respect pentru Michael, iar el este foarte special pentru mine. A fost eroul copilariei mele”, a scris Vettel ca atasament la o poza alaturi de Schumacher.

Fostul pilot francez Olivier Panis, aflat in apropiere de Grenoble, a fost primul care s-a deplasat la spitalul unde este internat Schumacher.

Panis nu a avut permisiunea de a-l vedea pe Schumacher, insa a oferit o declaratie de sustinere pentru campionul german si familia acestuia.

“Michael, prietenul meu, sper sa-ti revii curand”, a spus Panis.

Ross Brawn, fostul team manager al lui Schumacher in perioada de glorie de la Ferrari si in ultimii ani petrecuti in Formula 1 la Mercedes, a ajuns in mare graba la Grenoble dupa ce a aflat vestea accidentului suferit de Schumi.

Felipe Massa, fostul coechipier al lui Schumacher la Ferrari, s-a aratat la randul sau preocupat de starea germanului: “Ma rog pentru tine, frate”.

Dario Franchitti, multiplu campion in seria americana IndyCar si castigator la Indianapolis 500, si-a exprimat atasamentul pentru Schumacher: “Gandurile mele sunt alaturi de Michael si familia lui. El este singurul capabil sa iasa din aceasta situatie”.

Pilot de teste in cadrul Scuderiei Ferrari si contemporan cu Schumacher in Formula 1, italianul Giancarlo Fisichella a scris urmatoarele: “Teribila stire...ii doresc tot binele din lume lui Michael”.

Din partea echipei Caterham F1 a fost postat de asemenea urmatorul mesaj de sustinere: “Toate gandurile noastre si rugaciunile sunt pentru Michael, familia lui, prietenii si suporterii sai”.

Jenson Button: “Gandurile mele se indreapta spre Michael Schumacher in aceste momente grele. Michael, mai mult decat oricine, are puterea sa treaca peste acestea”.

Fernando Alonso: “Sa-ti revii cat mai repede, Michael! Sper sa aud vesti bune cat mai repede”.

Johnny Herbert (fost coechipier al lui Schumacher): “Stire socanta despre septuplul campion mondial al Formulei 1. Puterea pe care ai aratat-o pe pista te va ajuta sa treci prin acest moment”.

Echipa Mercedes (ultima la care a concurat Schumacher in Formula 1): “Michael are un incredibil spirit de lupta. Ii trimitem toata forta noastra pentru aceasta importanta batalie”.

Mark Webber: “Gandurile mele sunt alaturi de Michael si familia lui in acest moment dificil”.



Reactii la accidentul lui Schumacher. Apropiatii din motorsport in stare de soc