Formula 1

Montezemolo cenzureaza Twitter-ul lui Alonso

Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, a facut niste declaratii controversate la Rai 1 in care a anuntat ca interzice tuturor angajatilor, inclusiv lui Fernando Alonso si Kimi Raikkonen, sa publice pe Twitter mesaje legate de echipa "calutului cabrat".

Presedintele scuderiei italiene a adaugat ca numai pe contul oficial al lui Ferrari pe Twitter (@InsideFerrari) angajatii vor putea scrie comentarii despre munca la echipa.

"Interzic in acest sens ca Alonso (si cand spun Alonso spun pentru toti) sa scrie pe Twitter mesaje despre Ferrari. Ce are legatura cu Ferrari o spune Ferrari. In rest, pe alte subiecte, fiecare eslte liber sa scrie ce vrea pe contul sau de Twitter. Daca nu facem asta riscam sa cream situatii care strica atmosfera in cadrul echipei, care a fost, cel putin pentru mine si mai ales in acest an, foarte importanta. Am spus mereu mai ales in acest an ca toata lumea sa fie atenta in primul rand cu comportamentul", a spus Montezemolo.

Asadar, Alonso care are un cont pe Twitter de aproximativ doi ani va trebui sa fie mai atent de acum inainte cu ceea ce scrie. Montezemolo a spus clar ca va fi foarte sensibil cu "twett-urile" scrise de piloti si nu numai.

Alonso va trebui de sa evite orice afirmatii care sa prejudicieze imaginea lui Ferrari si, daca va face cum a spus presedintele, sa nu scrie nimic in general despre Ferrari.



Montezemolo cenzureaza Twitter-ul lui Alonso