Formula 1

TUR cu TUR Formula 1, Marele Premiu al Braziliei. Ultima cursa a sezonului

Ultima cursa a sezonului de Formula 1 a fost live text pe onlinesport.ro, duminica seara, de la 18:00. Sebastian Vettel, campion mondial pentru al patrulea an consecutiv, a pornit din pole position si a obtinut a 9-a victorie consecutiva.

ORDINE: Vettel, Webber, Alonso, Button, Rosberg, Perez, Massa, Hulkenberg, Hamilton, Ricciardo.

71/71 Final de cursa. Vettel castiga de o maniera categorica si ajunge la a noua victorie consecutiva.

65/71 Incident intre Maldonado si Vergne. Venezueleanul se rasuceste pe circuit in zona virajului 2 si Button este la un pas de acrosaj cu pilotul Williams.

52/71 Penalizare dictata impotriva lui Hamilton pentru incidentul cu Bottas.

50/71 Alonso ajunge in postura vanatorului si pune presiune pe Webber. Spaniolul de la Ferrari face record pe tur - 1:15.810.

48/71 Moment curios la boxa echipei Red Bull. Vettel intra pentru al doilea schimb, dar mecanicii ii aduc o alta roata si germanul intarzie nepermis. Webber a venit imediat in spatele germanului si pentru cateva secunde a stat la rand pentru pit stop.

47/71 Incident spectaculos cu Valtteri Bottas in prim plan. Finlandezul de la Williams s-a ciocnit cu Hamilton si iese in decor. Hamilton se chinuie sa ajunga la boxe.

41/71 Ploaia intarzie sa apara si cursa se indreapta spre un nou final previzibil. Asistam inca o data la o procesiune de monoposturi cu Vettel lider autoritar.

34/71 Massa primeste o penalizare cu drive-through pentru incalcarea liniei albe de intrare la boxe. "Este incredibil, incredibil", striga Massa din monopost catre echipa sa.

31/71 Vettel conduce cu un avans de peste 10 secunde in fata lui Webber. Pentru locul al treilea se dueleaza Alonso si Massa. Hamilton sta la panda in pozitia a 5-a si vaneaza locul brazilianului.

24/71 Webber schimba in 5.1 secunde primul set de pneuri si cele doua secunde fac diferenta pentru locul doi. Alonso revine in fata australianului.

22/71 Ploaia isi face simtita prezenta, dar pentru moment nu pune probleme pilotilor.

17/71 Alonso este anuntat de la boxe ca in 20 de minute este asteptata venirea ploii.

13/71 Webber ajunge in pozitia secunda dupa o depasire pe linia dreapta de start/sosire asupra lui Alonso.

11/71 Hamilton trece de Rosberg si ajunge pe patru, in timp ce Webber il preseaza puternic pe Alonso. Vettel e scapat in pozitia de lider.

7/71 Dupa un inceput furtunos Vettel se instaleaza autoritar la conducere si pune deja peste 5 secunde in fata lui Alonso.

4/71 Grosjean sparge motorul Renault al monopostului sau Lotus si impune scoaterea steagurilor galbene. Intre timp Alonso l-a depasit pe Rosberg si este al doilea.

3/71 Alonso se lipeste de Rosberg in momentul in care pilotii primesc verde sa foloseasca DRS-ul.

2/71 Vettel revine pe linia dreapta din fata boxelor si revine la conducerea cursei. Alonso trece de Hamilton si este pe trei.

1/71 Rosberg pleaca extraordinar si il depaseste pe Vettel la plecarea din grila. Hamilton este al doilea, urmat de Alonso si Webber.

START in Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei. 

18:00 Monoposturile se pun in miscare pentru turul de incalzire al ultimei curse a sezonului 2013.



TUR cu TUR Formula 1, Marele Premiu al Braziliei. Ultima cursa a sezonului