Formula 1

Alonso a anuntat care sunt principalii sai rivali in lupta pentru titlu

Desi conduce detasat în clasamentul pilotilor cu un avans de 40 de puncte în fata lui Mark Webber, spaniolul Fernando Alonso considera ca principalii sai rivali sunt în realitate Sebastian Vettel si Lewis Hamilton.

”Hamilton si Vettel sunt pilotii asupra carora ne concentram atentia înca de la început. Din fericire se vor lupta între ei si niciunul nu va domina campionatul”, a declarat Alonso pentru publicatia Totalrace.

Cu noua curse înaintea finalului de sezon, Alonso nu se considera deja câstigator si spune ca o va lua de la zero începând cu Marele Premiu al Belgiei programat la 2 septembrie.

”Cred ca ecartul dintre pilotii aflati pe primele cinci sau sase locuri nu este imposibil de recuperat. Ai nevoie de o singura cursa buna sau chiar doua si esti acolo în fata”, a mai spus Alonso.

Pilotul spaniol este constient ca nu are la dispozitie cea mai puternica masina din campionat, dar chiar si asa spune ca nu-si permite niciun pas gresit.

”Câteodata stiam ca puteam fi pe podium, alteori ca nu putem urca mai sus de locul sapte, dar ce stim cel mai bine este ca nu ne permitem niciun pas gresit”, a completat pilotul iberic.

Fernando Alonso a încheiat în puncte toate cele 11 curse programate în prima parte a campionatului.



Alonso a anuntat care sunt principalii sai rivali in lupta pentru titlu