Formula 1

Accidentul lui Michael Schumacher: "Numai un miracol il mai poate salva"

Medicii care il trateaza pe Michael Schumacher le-au spus familiei ca "numai un miracol" il mai poate salva pe german, afirma presa engleza citand surse neoficiale din cadrul Germania care nu pot vorbi deschis pana cand familia nu va face anuntul oficial in acest sens.

Ziarul englez The Telegraph sustine ca "surse apropiate familiei", dar si alti specialisti neurologi din Europa care au fost solicitati in a oferi opinii medicale pe caz, au afirmat ca sansele de revenire sunt minime.

"Familia este preocupata de faptul ca doctorii care il trateaza pe Schumacher au sperante mici de recuperare. Familia isi asuma acum ca Schumi ar putea ramane in stare vegetativa pe durata intregii sale vieti", a scris The Telegraph.

"Familiei i s-a spus ca numai un miracol il  mai poate salva", citeaza The Telegrapf un "reputat jurnalist german care a vorbit despre cazul lui Schumacher".

"Pana cand familia nu va face o declaratie formala in acest sens, nu putem continua sa publicam tot ceea ce stim. Situatia sa este pe drumul cel prost", a adauga jurnalistul german in presa engleza.

Alta sursa a spus: "Doctorii le-au spus direct. Se intampla miracole, insa speranta ca va iesi din asta este mica."

Vestea a cazut ca un soc, dupa ce vineri s-a spus ca Schumi poate respira singur si dupa ce sambata s-a spus ca fostul pilot nu a fost paralizat in urma accidentului de pe 29 decembrie 2012. suferit in statiunea de schi franceza Meribel.

Vineri, purtatoarea de cuvand a lui Schumi, Sabine Kehm, a declarat ca situatia germanului "ramane neschimbata".

[news-105285]



Accidentul lui Michael Schumacher: "Numai un miracol il mai poate salva"