Ligue 1

Beckham va juca la Paris Saint Germain. Va fi cel mai varstnic jucator din Ligue 1

Lovitura de teatru pe piata transferurilor cu putine ore inaintea inchiderii perioadei in care echipele mai pot achizitiona jucatori. Fostul international englez David Beckham s-a inteles cu Paris Saint Germain, club la care isi va continua cariera dupa experienta din MLS.

In varsta de 37 ani, Beckham va fi prezentat la noua sa echipa in cursul zilei de joi, dupa care va efectua si primul antrenament sub comanda lui Carlo Ancelotti, informeaza BBC.

Beckham s-a aflat in cautarea unei echipe dupa terminareac contractului cu Los Angeles Galaxy in luna decembrie si pe lista posibilelor destinatii s-au aflat West Ham United, Queens Park Rangers sau AS Monaco.

In cele din urma Beckham a ales fotbalul francez, dar nu va merge in Principatul Monaco ci la Paris, unde cel mai probabil un cuvant de spus in alegerea facuta l-a avut si Victoria Beckham, sotia sa, cunoscuta pasionata a modei.

La PSG erau asteptati in aceasta ultima zi de mercato Daniele De Rossi (AS Roma) sau Marek Hamsik (Napoli).

Dupa ce va semna contractul cu PSG David Beckham va deveni cel mai varstnic fotbalist legitimat in Ligue 1, depasindu-l pe Ronan Le Crom, al patrulea portar din echipa lui Ancelotti.



Beckham va juca la Paris Saint Germain. Va fi cel mai varstnic jucator din Ligue 1