Universitatea Craiova

Mititelu trimis in judecata pentru datorii la buget

Adrian Mititelu a fost trimis in judecata sub acuzatia de evaziune fiscala, pentru neplata unor datorii catre bugetul de stat, in suma totala de aproximativ trei milioane de lei, insa patronului FC Universitatea Craiova spera sa primeasca doar o sanctiune administrativa.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova, Mititelu nu a platit anumite contributii datorate statului.

"Prin rechizitoriul Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova, s-a dispus trimiterea in judecata a inculpatului Mititelu Adrian Marin, sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute de art.6, din Legea 241/2005, privind combaterea evaziunii fiscale. S-a retinut faptul ca acesta, in perioada 2007-2010, in calitate de director general unic la SC Fotbal Club U Craiova SA, nu a achitat impozitele si contributiile cu retinere la sursa datorate bugetului statului, in cuantum de aproximativ trei milioane de lei", a precizat Jean Uncheselu, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova.

Contactat de MEDIAFAX, Mititelu a declarat ca nu a platit acesti bani din cauza dezafilierii clubului Universitatea Craiova, decisa de FRF. El a precizat ca vrea sa achite datoriile pana se va da o sentinta in acest proces. El spera la o sanctiune administrativa, deoarece noul Cod Penal ii este favorabil din acest punct de vedere.



Mititelu trimis in judecata pentru datorii la buget