FCSB

Becali risca sanctiuni in penitenciar dupa cele 24 ore de libertate

Gigi Becali s-a desfasurat in stilul caracteristic in ziua de libertate primita din partea Penitenciarului Poarta Alba, insa escapada publica a latifundiarului din Pipera l-ar putea costa pe acesta destul de scump.

Reprezentantii Penitenciarului din Poarta Alba nu s-au aratat prea incantati de spectacolul oferit de Becali in fata camerelor de luat vederi si considera ca acesta a incalcat toate dispozitiile impuse.

“Domnul Becali nu avea voie sa faca ce a facut. Trebuia sa se duca linistit acasa, sa-si vada familia si sa se prezinte inapoi la penitenciar la ora stabilita de conducere. Din pacate, dansul a respectat doar ora la care s-a prezentat la penitenciar si faptul ca s-a dus cu documentul la politie”, a declarat Gabriel Botezan, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Poarta Alba pentru Fanatik.

Acesta mai spune ca Becali nu avea voie sa faca toate declaratiile pe care le-a facut “cu zi politic si asa mai departe”.

In zilele urmatoare Becali va afla pedeapsa pe care o va primi pentru incalcarea dispozitiilor impuse unui condamnat lasat in libertate pentru 24 de ore.



Becali risca sanctiuni in penitenciar dupa cele 24 ore de libertate