Otelul Galati

Narcis Raducan reactioneaza la petitia suporterilor galateni: anunTa un amical, le mulTumeste fanilor, vorbeste de transferuri si infirma pierderea controlului financiar

Situatia incerta de la Otelul Galati i-a determinat pe fanii echipei sa initieze o petitie prin care sa ceara clarificarea problemelor de la club. Narcis Raducan a luat act de doleantele fanilor si a emis primele reactii. Iata ce ne-a declarat joi.

Prin intermediul unei petitii initiate pe site-ul suporterilor galateni, fanii Otelului solicita oficialilor care au putere de decizie la club sa clarifice situatia echipei, sa lamureasca problemele financiare, de cati bani mai dispune clubul si pe ce s-au cheltuit sumele primite in urma participarii in Liga Campionilor.

Peste 1.000 de suporteri ai Otelului au semnat pana acum petitia, lucru care nu l-a lasat indiferent pe directorul general al echipei, Narcis Raducan. Acesta vine cu lamuriri prin intermediul unui comunicat pe care il redam integral.

"Doresc sa asigur inca o data suporterii si partenerii FC Otelul Galati ca proiectul Campioanei si Supercampioanei Romaniei, editia 2011, continua nestingherit. Nu poate fi exclus insa faptul ca in orice companie care urmareste performanta exista si mai multe opinii, fenomen care "“ nu este doar un cliseu! "“ favorizeaza progresul", ne-a declarat joi Narcis Raducan, care a continuat.

"Mai mult decat atat, activitatii noastre, expuse zilnic mediatizarii, ii pot fi usor atribuite urme de framantari mai mult sau mai putin ancorate in realitate. Punctual vorbind, actionarul majoritar al FC Otelul Galati a ridicat documentele clubului, asa cum mass-media a scris in primele zile ale anului, insa a facut-o deoarece este firesc sa le detina. Ca reprezentantii TNG Group au avut nevoie de garzi de corp pentru aceasta operatiune, iarasi n-ar fi nimic de comentat. Transportarea actelor FC Otelul Galati la Bucuresti necesita o maxima siguranta, nu s-a pus niciodata problema ca bodyguarzii TNG Group sa protejeze actionarul majoritar de conducerea executiva a clubului", ne-a mai spus el.

Iata ce a mai spus Narcis Raducan, joi dimineaTa, pentru onlinesport, despre:

Partea financiara a OTelului: "zDe asemenea, nu s-a pus problema ca lichiditatile din conturile FC Otelul Galati sa fie instrainate, asa cum s-a vehiculat in media, actionarul majoritar al clubului nostru este direct interesat ca proiectul Supercampioanei din 2011 sa mearga mai departe. Misiunea noastra continua in aceeasi formula organizatorica"

Transferuri: "zNe apropiem de finalizarea campaniei de transferuri. Ne dorim ca, pana la plecarea in stagiul de pregatire din Spania, sa punem la dispozitia antrenorului principal Viorel Tanase intregul lot de jucatori cu care va ataca sezonul de primavara, deci si noile achizitii. Acolo, in Spania, ne vor astepta sapte meciuri amicale extrem de tari si trebuie sa fim pregatiti ca atare".

Amicale: "zCa informatie conexa, astazi am batut palma cu FC Spartak Moscova pentru un joc-test in cantonamentul de la Marbella".

Suporteri: "zNu pot incheia aceasta declaratie de presa fara a le multumi suporterilor pentru grija manifestata vizavi de situatia clubului, poate si pentru ca au trait momente dificile in vara anului precedent. Trebuie totusi sa fie constienti ca suntem cu totii angrenati intr-o singura misiune, aceea de a readuce FC Otelul Galati la nivelul pe care si ei si-l doresc. Dumnezeu sa ne ajute!"

Suporterii galateni nu sunt insa multumiti cu lamuririle aduse prin acest comunicat si asteapta in continuare clarificari de la toti cei implicati in soarta Otelului Galati.



Narcis Raducan reactioneaza la petitia suporterilor galateni: anunTa un amical, le mulTumeste fanilor, vorbeste de transferuri si infirma pierderea controlului financiar