Rapid

Rapid a sunat adunarea cu Rada reconfirmat principal. Rui Duarte, punctual in premiera!

Echipa Rapid s-a reunit joi dupa-amiaza la propria baza sportiva cu lotul diminuat dupa plecarile masive din iarna. Printre puTinele noutaTi de la Rapid se numara si prelungirea contractului lui Marian Rada cu un an si jumatate.

La Pro Rapid s-au prezentat nu mai puTin de 25 de jucatori. Printre acestia s-a numarat si Rui Duarte, dar nu pentru a realua pregatirile cu giulestenii, ci pentru a-si face bagajele.

Ca o informaTie de fapt divers, Rui Duarte s-a prezentat pentru prima data la timp la o reunire a echipei Rapid, portughezul fiind un obisnuit al intarzierilor.

Nu s-a prezentat insa muntenegreanul Bozovic, care a primit mai multe zile libere de vacanTa din partea clubului.

Din lotul de 25 de jucatori opt au fost promovaTi de la echipa a doua, printre acestia si Alexandru IoniTa II, noua perla a Giulestiului.

In alta ordine de idei, antrenorul Marian Rada a primit din partea patronului George Copos o oferta de prelungire a contractului pentru inca un an si jumatate. Rada a preluat echipa de la Ioan Ovidiu Sabau la finalul lunii octombrie.

Rada va avea mana libera in pregatirea echipei, va realiza transferuri, avand ca obiectiv o clasare cat mai sus in clasamentul Ligii 1, de ce nu chiar si pe podium''. Inainte de plecarea echipei in primul stagiu de pregatire, Marian Rada isi va definitiva staff-ul tehnic cu care va lucra la Rapid.

Rapid va susTine un prim cantonament la Marbella in Spania (22 ianuarie - 11 februarie), unde echipa pregatita de Marian Rada va susTine sapte meciuri amicale.

Pana in prezent au fost stabilite doar tre meciuri:

Rapid - Dnipro Dnipropetrovsk (24 ianuarie)
Rapid - Videoton (27 ianuarie)
Rapid - Guangzhou Evergrande (29 ianuarie)



Rapid a sunat adunarea cu Rada reconfirmat principal. Rui Duarte, punctual in premiera!