CFR CLuj

Paszkany confirma inlocuirea lui Grigoras cu Miriuta

Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj, a vorbit, luni dimineata despre inlocuirea tehnicianului Petre Grigoras cu Vasile Miriuta, omul care a reusit minuni la Ceahlaul in prima parte a campionatului.

"Din pacate nu pot fi multumit de echipa, e cea mai slaba jumatate de sezon de cand m-am implicat in fotbal. Nu pot fi multumit de anul 2013, dar speram ca odata cu trecerea in noul an sa ajungem la un nivel mai ridicat. Incercam sa terminam sezonul cat mai aproape de podium, poate un loc patru. Sa vedem daca vom prinde un loc de Europa sau nu. Noi de regula cand alegem antrenorii facem un portret robot, apoi incercam sa-l potrivim pe persoanele reale care pot ocupa acea functie.

Am dorit un antrenor care sa fie din generatia mai tanara, care sa aiba foame de rezultate, sa aduca un plus echipei. El are drept obiectiv sa castige cat mai multe puncte in acest semiretur si daca e posibil locul patru. Dar nu e un obiectiv trasat intr-un mod absolut, este doleanta noastra. Asta ne-am dori de la noul antrenor. Cred ca antrenorii din noua generatie sunt mai adaptati la noile cerinte, mai ales daca vine cu un preparator fizic pregatit in acest sens. Trebuie sa fie o reteta mai buna", a declarat Paszkany, la Dolce Sport.

In ceea ce-l priveste pe Grigoras, Paszkany a spus ca usa ramane deschisa pentru o noua posibila colaborare in viitor.



Paszkany confirma inlocuirea lui Grigoras cu Miriuta