Conference League

David Moyes a studiat-o pe FCSB inaintea meciului direct. Planuri mari pentru "ciocanari" in Europa

Sursă foto: https://twitter.com/WestHamNews_365/

West Ham United primeste vizita lui FCSB, joi seara, de la 22:00, in prima etapa din faza grupelor UEFA Conference League.

Sezonul precedent "ciocanarii" au ajuns pana in semifinalele UEFA Europa League, iar acum oamenii lui David Moyes se gandesc chiar la castigarea trofeului in Conference.

"Este dificil de spus daca vom putea merge pana la capat, daca putem castiga Conference League. Simt ca jucatorii vor sa faca un meci bun, toti vor sa fie implicati. Va trebui sa incercam sa castigam atat acasa, cat si in deplasare", a declarat David Moyes in conferinta de presa premergatoare duelului de joi seara.

Antrenorul lui West Ham a vorbit si despre FCSB, vicecampioana Romaniei.

"Am urmarit multe meciuri ale lor, am incercat sa-i cunoastem cat mai bine pe jucatori. Am reusit sa o intelegem intr-o anumita masura pe FCSB. Stim ca sezonul precedent au avut un start dificil de campionat, insa au incheiat pana la urma pe locul doi", a spus Moyes.

Acesta si-a amintit de Romania unde a ajuns pe vremea cand o antrena pe Everton intr-o partida cu Dinamo din Cupa UEFA.

"Am mai fost in Romania cu Everton si am pierdut. A trecut timpul de atunci si nu ne mai uitam inapoi. Abia astept sa mergem la Bucuresti", a evitat Moyes sa dezvolte subiectul.

Meciul West Ham - FCSB va fi live text pe onlinesport.ro, joi seara, de la 22:00.

Partida e transmisa in Romania de Pro tv.



David Moyes a studiat-o pe FCSB inaintea meciului direct. Planuri mari pentru "ciocanari" in Europa