Hochei

HSC Miercurea Ciuc si Corona Brasov au incheiat anul cu victorii in Liga Mol

Echipele SC Miercurea Ciuc si Corona Brasov au obTinut victorii la final de an in Liga Mol, competiTia regionala care aduna la start formaTii din Romania, Ungaria si Slovacia.

FormaTia din Miercurea Ciuc a invins chiar liderul competiTiei, Dab.Docler din Ungaria, cu 3-1 (2-0, 1-0, 0-1), prin golurile marcate de Lubomir Hurtaj, Attila Goga si Zsolt Molnar.

Intr-o alta partida, Corona Brasov, echipa care a cucerit recent Cupa Romaniei, a dispus de lanterna rosie a Ligii Mol, Ujpesti Budapesta, cu 5-2 (2-0, 2-1, 1-1).

Levente Zsok, Rory Rawlik (2), Joshua Bonar (2) au inscris pentru echipa de sub Tampa.

"ceNu a fost cel mai bun meci al nostru din acest sezon, dar cele trei puncte conteaza. Nu este usor sa joci impotriva unor astfel de echipe fara obiectiv, care nu au nimic de pierdut. Trebuie sa ramanem la fel de concentraTi pentru a avea sanse la play-off", a declarat Greg Lindqvist, antrenorul echipei Corona Brasov, la finalul meciului.

Dab.Docler conduce in clasamentul Ligii Mol, cu 78 puncte, urmata de HC NovA© ZA¡mky (55 puncte) si HSC Miercurea Ciuc (55 puncte - un joc mai puTin disputat).



HSC Miercurea Ciuc si Corona Brasov au incheiat anul cu victorii in Liga Mol