Handbal

Valentina Elisei s-ar putea intoarce la Oltchim

Dupa ce s-a retras din activitatea sportiva pentru a se implini pe plan personal si a deveni mamica, Valentina Ardean Elisei ar putea pune din nou mana pe mingea de handbal in tricoul celor de la Oltchim Ramnicu Valcea.

"Elisei si-a terminat contractul cu Oltchimul in vara si a decis sa intrerupa activitatea competitionala pentru ca era gravida. Sint convins ca nu va sta mult in afara terenului, este o jucatoare ambitioasa care nu poate sta mult departe de handbal. O sa le expun antrenorilor situatia lui Alice si ei vor decide daca ii vom face sau nu o propunere", a spus Petre Berbecaru, presedintele Oltchimului.

"Eu cred ca ar accepta sa isi continue activitatea la Oltchim, club unde a avut multe satisfactii si unde a fost foarte iubita de spectatori. Cei trei antrenori vor decide daca au nevoie sau nu de Valentina Elisei. Ma bucur pentru ea, stiu cit de mult isi dorea sa fie mamica. Ii dorec tot binele din lume si multa sanatate copilului", a completat Berbecaru, citat de Mediafax.

Valentina Ardean Elisei, 32 de ani, a evoluat in ultimele sase sezoane la campioana Oltchim, alaturi de care a cucerit sase titluri nationale, doua Cupe ale Romaniei, Supercupa Romaniei, Cupa Cupelor, Trofeul Campioanelor si a jucat finala Ligii Campionilor in 2010.

Onlinesport: Irina Maxim



Valentina Elisei s-ar putea intoarce la Oltchim