Tenis

WTA Toronto: Irina Begu eliminata de o jucatoare din calificari. Halep eliminata la dublu. Serena Williams a facut diferenta dintre femei si fete

Simona Halep a fost eliminata marti seara in primul tur la dublu de la turneul Rogers Cup din Toronto si va juca miercuri la simplu, in Turul 2 dupa ora 20:00. Irina Begu a jucat in primul tur de simplu contra unei jucatoare venite din calificari, Olga Govortsova si a pierdut marti noapte dupa doua ore de mare lupta.

Begu iese din Canada 

Begu a fost invinsa intr-un meci inceput marti la ora  22:45 si terminat miercuri dimineata la ora 1:07, o partida intrerupta de ploaie in doua randuri. Jucatoarea din Romania a fost invinsa de numarul 77 mondial, Olga Govortsova, cu 6-3 7-6 (7-4). 

In primul set, Begu a fost facuta break in game-ul 4, iar Govortsova s-a distantat la 3-1. Begu a reusit insa un break si s-a apropiat la 4-3, urmand la serviciu, pe care si l-a pierdut, pentru ca apoi sa piarda si primul set cu 6-3.

In setul 2, Begu s-a distantat la 3-1 reusind un break, doar ca adversara sa a reusit un rebreak. Begu nu s-a lasat si a plusat si ea un un rebreak, restabilind distanta de doua game-uri, 4-2. Doar ca Govortsova a egalat la 4 imediat, moment in care meciul a fost intrerupt de ploaie. Partida s-a reluat la ora 0:30, la scorul de 4-4 in setul 2, pe serva romancei, care si-a pierdut-o la lupta, avand cateva mingi de game, dar apoi a facut rebreak si a egalat la 5.  

Begu si-a castigat apoi serva si a trecut la conducere cu 6-5, iar adversara sa a dus setul in tiebreak, acolo unde Govortsova a condus permanent, 3-1, 4-2, 6-4 si a inchis cu 7-4. 

Serena, revenire de mare campioana

Serena Williams, favorita numarul 1 pe tabolul de simplu, a avut un meci greu cu Flavia Pennetta, castigat cu 2-6 6-3 6-0.

Americanca a pierdut primul set in fata Flaviei Penetta, fara sa isi faca vreodata serva. In setul al doilea, Serena a reusit pentru prima oara in meci sa isi castige propriul serviciu in primul game. Pennetta nu a cedat si a facut un break in game-ul 3, distantandu-se la 2-1, moment in care Serena a rupt racheta de pamint. A fost momentul de trezire al Sereneu, care apoi a facut rebreak si a revenit la conducere cu 3-2 si apoi 5-2.

A luat setul al doilea cu 6-3, iar apoi pe al treilea cu un 6-0 sec, in fata unei Flavia Pennetta resemnata. 

Simona Halep a facut act de prezenta

Meciul Simonei Halep a fost unul scurt. Alaturi de colega sa, Gavrilova, Halep a parasit turneul de dublu in mai putin de o ora, daca nu putem la socoteala pauza de ploaie de marti, de la ora 22:10.

Halep si Gavrilova au fost invinse cu 6-2 6-3.

Simona Halep va incepe la simplu miercuri, in Turul 2, contra Jelenei Jankovic , la o ora ce va fi anuntata de organizatorii canadieni in aceasta noapte. 



WTA Toronto: Irina Begu eliminata de o jucatoare din calificari. Halep eliminata la dublu. Serena Williams a facut diferenta dintre femei si fete