Stranieri

Mutu, dupa un penalty ratat: "Mai bine ratez eu decat sa dea gol altcineva"

Adrian Mutu a avut o reactie incredibila dupa un penalty pe care l-a ratat in perioada in care evolua in Serie A. Episodul a fost povestit, la ani distanta, de Gigi Becali.
"Am fost cu Giovani la un meci al lui Mutu cand juca la Parma. A ratat un penalty si dupa meci ii spune Giovani 'Ai vrut s-o dai la purici, ma?'. La care el raspunde 'Da, ma, fix la purici am vrut s-o dau! Mai bine ratez eu decat sa dea gol altcineva!'", a povestit Becali.

Cel mai important penalty pe are Mutu l-a ratat este cel din meciul cu Italia, de la EURO 2008, cand, daca ar fi inscris, Romania ar fi avut sanse mari sa ajunga in sferturile de finala ale turneului final.

Totusi, Mutu are si amintiri dupa un penalty ratat in derbiul cu Steaua, cand a trimis scarita. "Cei de la Inter l-au luat pentru ca a dat scarita, a aratat un tupeu incredibil la varsta lui", a povestit ulterior Giovani Becali.

Mutu a ramas adeptul acestui procedeu, insa in ultima vreme toate 'scaritele' au intrat in plasa, ultimul exemplu fiind cel din meciul cu Genoa.

Onlinesport


Mutu, dupa un penalty ratat: "Mai bine ratez eu decat sa dea gol altcineva"