Cupa Davis

Copil, nerabdator sa-l bata si pe Lindell

Marius Copil a adus, vineri, punctul prin care Romania se afla la egalitate cu Suedia dupa primele doua meciuri de simplu ale confruntarii din barajul Grupei I a Zonei Euro-Africane din Cupa Davis.

La finalul meciului castiga in trei seturi in fata lui Elias Ymer, Copil a declarat ca s-a simtit foarte bine pe teren si era pregatit sa mai fi jucat inca doua seturi.

Cu toate acestea, tenismenul ardean s-a declarat bucuros de victoria in mai putin de doua ore si vrea sa-l invinga, duminica, si pe Christian Lindell, cel care a trecut, vineri, de Adrian Ungur.

''Vreau sa castig si duminica in fata lui Christian Lindell. Sper ca duminica sa fie 3-1 pentru noi, dupa jocul trei de simplu. Pe Ymer il stiam pentru ca mai jucasem impotriva lui la Stockholm. Ma bucur ca am castigat si ca sunt odihnit", a spus Copil dupa meci.

[news-109335]

Jucatorul nostru a explicat si tactica pe care a folosit-o impotriva numarului unu din echipa Suediei, daca privim la clasamentul ATP.

"Dupa o perioada in care am jucat mai mult din spatele terenului am decis sa schimb tactica si sa fac serviciu-voleu, cu urcari rapide la fileu", a spus Copil.

Meciul Romania-Suedia continua, sambata de la ora 13:00, cu partida de dublu in care pentru noi vor intra pe teren Horia Tecau si Florin Mergea. De cealalta parte se vor afla Isak Arvidsson/Johan Brunstrom.



Copil, nerabdator sa-l bata si pe Lindell