Cupa Davis

Ruxandra Dragomir: "Am picat destul de bine"

Presedintele FR de Tenis, Ruxandra Dragomir, s-a declarat multumit de tragerea la sorti pentru primul tur din 2011 al Grupei Mondiale de la Cupa Davis, considerând ca echipa României putea întâlni adversari mai puternici decât Argentina.

"Nu vom mai avea ocazia sa organizam meciul cu Argentina din Cupa Davis si va trebui sa jucam în deplasare. Era clar ca noi nu putem fi favoriti în acest tur, iar Argentina va avea si avantajul terenului propriu. Vom vedea ce va mai fi pâna atunci, pentru ca mai sunt câteva luni pâna la disputarea meciului si, în functie de jucatorii pe care îi va alege Andrei Pavel si de forma pe care o vor avea jucatorii în acel moment, vom vedea ce se va întâmpla. Oricum am fi putut întâlni adversari si mai puternici, cum ar fi Spania sau Franta, eu cred ca am picat destul de bine", a declarat Dragomir, pentru MEDIAFAX.

Echipa de Cupa Davis a României va întâlni, în deplasare, formatia Argentinei, în primul tur din 2011 al Grupei Mondiale, s-a stabilit, miercuri, la Bruxelles, în urma tragerii la sorti.

România, care a trecut în barajul pentru Grupa Mondiala de Ecuador, cu scorul de 5-0, nu a fost cap de serie la tragerea la sorti.

Partidele din primul tur al Cupei Davis 2011 vor avea loc în perioada 4-6 martie.

Mediafax



Ruxandra Dragomir: "Am picat destul de bine"