Cupa Davis

Romania nu va fi cap de serie la tragerea la sorti pentru barajul Grupei Mondiale

Echipa Romaniei ocupa locul 21 in clasamentul mondial dat publicitatii, luni, de Federatia Internationala de Tenis, si astfel nu figureaza printre cei opt capi de serie pentru barajul Grupei Mondiale a Cupei Davis.
Cu un total de 2225 puncte, echipa Romaniei a coborat o pozitie fata de precedenta ierarhie, fiind depasita de Italia, care a urcat nu mai putin de sase locuri.

Astfel printre posibilii adversari ai tricolorilor in drumul spre elita Cupei Davis se numara Statele Unite (locul 4 mondial), Israel (6), Germania (8), Suedia (9), India (13), Australia (14), Elvetia (15) si Ecuador (16).

Cele mai accesibile in acest moment pentru echipa lui Andrei Pavel sunt Israel si Ecuador, o posibila reintalnire cu fratii Lapentti avand loc in Romania.

Tot in Romania ar putea ajunge Statele Unite si Suedia, in timp ce o posibila intalnire cu India sau Elvetia ar avea loc doar in deplasare.

Tragerea la sorti a meciurilor de baraj pentru accederea in Grupa Mondiala a Cupei Davis va avea loc, marti, la Londra.

In urna a doua alaturi de echipa Romaniei se vor mai afla Belgia, Brazilia, Austria, Italia, Kazahstan, Africa de Sud si Columbia.

Onlinesport


Romania nu va fi cap de serie la tragerea la sorti pentru barajul Grupei Mondiale