Tenis

Cristina-Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la Antalya

Jucatoarea de tenis Cristina-Andreea Mitu, cap de serie numarul 3, s-a calificat, marti, în turul doi al turneului ITF de la Antalya (Turcia), dotat cu premii în valoare totala de 10.000 de dolari, informeaza site-ul itftennis.com.

Mitu a învins-o, în runda inaugurala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Tea Faber (Croatia) si va juca, în faza urmatoare a competitiei, cu învingatoarea partidei dintre Iuliana Umanet (Ucraina) si Ekaterina Iakovleva (Rusia).

În proba de dublu de la Antalya, perechea Cristina-Andreea Mitu/Iuliana Umanet (România/Ucraina), cap de serie numarul 3, a învins, în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-1, cuplul Lisa Brinkmann/Tea Faber (Germania/Croatia) si va juca, în sferturile de finala, cu perechea turca Seda Arantekin/Mina Saygi, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-2, de cuplul Laura Collins/Eden D'Oliveira (Marea Britanie/Africa de Sud).

Perechea Irina-Camelia Begu/Elena Bogdan, cap de serie numarul unu, s-a calificat în sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului ITF de la Esperance (Tunisia), dotat cu premii în valoare totala de 25.000 de dolari. Begu si Bogdan au învins, în runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-4, cuplul Jennifer Elie/Daniella Scivetti (SUA/Australia) si vor juca, în faza urmatoare a competietiei, cu perechea australiana Daniella Dominikovici/Jessica Moore, care a trecut, cu scorul de 7-5, 7-6 (7/4), de cuplul Alison Bai/Victoria Larriere (Australia/Franta).

Tot în primul tur de dublu de la Esperance, perechea Madalina Gojnea/Maria Abramovici (România/Croatia) a învins, cu scorul de 6-4, 7-6 (7/4), cuplul Timea Babos/Melanie South (Ungaria/Marea Britanie) si va juca, în sferturile de finala, cu învingatoarele partidei dintre perechea Mihaela Buzarnescu/Marija Mirkovici (România/Australia), cap de serie numarul 3, si cuplul australian Alenka Hubacek/Sophie Letcher.

Perechea Raluca Elena Platon/Margarida Moura (România/Portugalia) a ratat calificarea în sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului ITF de la Mallorca (Spania), dotat cu premii în valoare totala de 10.000 de dolari. Platon si Moura au fost învinse, în runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 6-2, de cuplul Lara Arruabarrena-Vecino/Maria Joao Koehler (Spania/Portugalia).

Tenismanul Marius Copil, jucator venit din calificari, a ratat accesul în turul doi al turneului challenger de la Ortisei (Italia), dotat cu premii în valoare totala de 64.000 de euro. Copil a fost învins, în runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-2, de austriacul Alexander Peya.

Mediafax



Cristina-Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la Antalya