Tenis

Disputa apriga intre Nadal si Murray pe Playstation

Liderul mondial Rafael Nadal si scotianul Andy Murray au trecut fara probleme de primul tur al Mastersului de la Shanghai, dar disputa celor doi s-a mutat apoi in fata micului ecran la o inclestare de fotbal pe Playstation.
Partener de joc al lui Nadal, argentinianul Juan Monaco a anuntat pe twitter ca cei doi s-au impus cu 2-1 la capatul unui meci jucat dupa sistemul cel mai bun din trei dispute.

Murray a reactionat imediat, reclamand ca rezultatul nu poate fi considerat just din moment ce regulamentul nu era suficient de clar in privinta departajarii celor doua echipe.

"Regulile sunt reguli si am cazut de acord inainte ca nu exista departajare in caz de egalitate. Nu poti fi serios cand spui ca voi ati castigat meciul", a scris Murray pe contul sau de Twitter.

Cum Murray a incheiat prima zi la Shanghai Masters inaintea lui Nadal, scotianul a oferit mai intai varianta sa: "Am cazut de acord sa jucam dupa sistemul cel mai bun din trei. Nadal si Monaco au castigat primul meci. A doua partida a intrat in prelungiri, iar ei au spus ca daca ajungem la penalty-uri nu conteaza rezultatul pentru ca ei nu stiu sa execute loviturile de la 11 metri. Asa ca meciul doi s-a incheiat la egalitate, dar eu consider ca noi suntem invingatorii de drept din moment ce ei au refuzat loviturile. Dupa care noi am castigat meciul trei, iar ei au propus sa mai jucam un meci, pe care l-au castigat in cele din urma. Astfel ziua s-a incheiat 2-2, dar ei cred ca s-au impus cu 2-1".

Dupa ce a incheiat rapid conturile cu Stanislas Wawrinka pe terenul de tenis, Nadal a oferit varianta sa cu privire la meciul de fotbal disputat pe Playstation impotriva echipei lui Murray.

"Nu vreau sa raspund la intrebarea legata de castigatorul acelei partide, pentru ca toata lumea prezenta in camera stie deja care echipa a fost mai buna. Daca lui Murray ii place sa vina in fata presei si sa va minta atunci e ok (zambeste), dar va spun ca noi am castiga. Monaco si cu mine ne-am impus cu 2-1, acesta este singurul adevar".

Onlinesport


Disputa apriga intre Nadal si Murray pe Playstation