Tenis

Luncanu si Gojnea, principalii favoriti la Campionatele Nationale

Jucatorii Alexandru Luncanu si Madalina Gojnea sunt principalii favoriti la Campionatele Nationale de Tenis, care se desfasoara în perioada 27 septembrie - 3 octombrie la Centrul National de Tenis din Bucuresti.
La competitia de la Bucuresti participa cei mai buni 32 de jucatori din România, pe tabloul de simplu al întrecerii masculine, respectiv cele mai bune 32 de jucatoare pe tabloul întrecerii feminine.

La feminin, cap de serie a fost desemnata Madalina Gojnea, ea fiind urmata de Cristina Mitu si Ionela Andreea Iova. De asemenea, pentru întrecerea masculina principalul favorit este Alexandru Luncanu, urmat de Adrian Cruciat si Andrei Mledea.

Pentru a putea participa la Campionatele Nationale, un jucator trebuie sa aiba minimum un punct în clasamentele nationale de seniori din saptamâna anterioara si minimum 14 ani împliniti pâna la data începerii competitiei.

"Fiecare dintre jucatorii de tenis care au facut istorie pentru România, a trecut prin experienta Campionatelor Nationale. De aceea cred ca aceasta întrecere are un rol foarte important în cariera oricarui jucator de tenis profesionist din România", a spus Ruxandra Dragomir, presedintele FRT.


Luncanu si Gojnea, principalii favoriti la Campionatele Nationale